Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

CADA DIVENDRES A 'NOTÍCIES VESPRE'

Un minut per a la lectura: 'Primera temporada'

Després de l'èxit amb la seva primera novel·la 'Todas las chicas besan con los ojos cerrados', Enric Pardo torna amb 'Primera temporada'. Una història que ens parla del fet que suposa enamorar-se de la persona equivocada. Però també de l'amistat, de la pèrdua, de la traició i de l'adicció.

Estefanía Pino | Barcelona
| 25/04/2014
Un minut per a la lectura: 'Primera temporada', amb Estefanía Pino

Un minut per a la lectura: 'Primera temporada', amb Estefanía Pino / Onda Cero

L'Enric Pardo és guionista a El Terrat, profesor a l'ESCAC i ha guionitzat diferents sèries de televisió. Ara, però, ens torna a enganxar a la lectura amb 'Primera temporada', on tracta molts temes del dia a dia dels joves al voltant de la trentena. Els protagonistes són en Cliff, un usuari actiu a les xarxes socials i crític de sèries, i la California, una noia molt sexy a la que ell no es podrà resistir.

A través de la professió de Cliff, l'autor va introduint mítiques sèries de televisió al llarg de la novel·la com Friends, Los Soprano, El Ala Oeste de la Casa Blanca, A Dos Metros Bajo Tierra, Juego de Tronos, House of Cards o The Wire. De l'editorial Reservoir Books 'Primera temporada' ja està a la venda en català i castellà.