Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La ciutat respira. Nosaltres t'ho expliquem

Cada migdia de 12:30h a 14h

Onda Cero | Barcelona
| 02/10/2012

Aquest és el programa més urbanita i ciutadà d'Onda Cero Barcelona. Us oferim entrevistes d'allò més interessants a personatges molt diversos: des d'autors de llibres curiosos fins als polítics més punters. També volem que l’audiència formi part activa del programa responent a la nostra pregunta del dia. A canvi de les trucades teniu la possibilitat de guanyar molts premis, des d’un sopar gratis fins a una cistella de la compra plena de productes!

També tenim seccionistes de luxe: els dilluns parlem de misteri amb Pedro Palao-Pons, el dimarts és el dia dedicat a l’àmbit jurídic amb els nostres advocats de capçalera, el dimecres parlem de protocol amb Martha González Peláez i de pediatria amb Jamil Ajram, a més descobrim cada setmana una ONG en el nostre espai La Ciutat Solidària. El dijous és el dia de la tertúlia política a La Ciutat, on debatem amb els regidors de l'Ajuntament de Barcelona els temes més candents de l'actualitat, i el divendres el dediquem a l’oci i la cultura... parlem de cinema amb Xavi Granda, de teatre amb Jose Rafael Palomar i també de sexe amb Núria Jorba.

No t’ho pots perdre! De dilluns a divendres de 12:30h a 14h.