Temas

Universidad Pompeu Fabra

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui coneixem el projecte audiovisual Plató 3, d'un grup d'estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra que es planteja com és la vida dels joves en un poble rural de Lleida, en concret a Puigverd de Lleida. En parlem amb la Maria Borrell i la Clara Badia. Seguim amb els petits plaers, amb la dietista integrativa Marta Romera que ens parla sobre la tasca que es fa als menjadors escolars per elaborar els menús i parlem de l'actualitat de la televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Plató 3: Què comporta ser jove a Puigverd de Lleida?

Ens apropem fins a Puigverd de Lleida per a conèixer el projecte audiovisual que està duent a terme un grup d’estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra i que té aquest poble com a escenari. Es tracta d’un documental que posa de manifest la situació en què es trobem els joves davant la manca d’espais on puguin ser joves en la seva essència, després del tancament ara fa quatre anys del pub Plató 3. Darrere les càmeres hi trobem dos de les estudiants que hi participen i que a La Ciutat Lleida han vingut a explicar-nos el seu projecte, la Maria Borrell, directora del documental i Clara Badia, ajudant de direcció.

ENTREVISTA EN LA BRÚJULA

Jordi Salvadó: "Hemos vivido un episodio negro, nos han insultado y amenazado"

Jordi Salvadó, coordinador de Universidades S'ha acabat, nos atiende en La brújula para hablarnos de los tensos momentos que se han vivido en la Universidad Pompeu Fabra. Comenta que "hemos vivido un episodio negro. No solo nos han insultado, hemos recibido amenazas". Salvadó cree que "esto no es una cuestión de los alumnos, es una cuestión que afecta a toda la comunidad universitaria". Además opina que "han dejado a los alumnos olvidados".

TRAS LA POLÉMICA CON EL MÁSTER DE CIFUENTES

¿Cómo supervisan las universidades los títulos de máster?

Cada año las universidades ofertan miles de másteres para que los alumnos puedan perfeccionar sus conocimientos y se especialicen en ámbitos concretos, pero ¿cómo supervisan las facultades que los alumnos han cumplido sus obligaciones para obtener el título?.