EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA
UDON, street food del Japó
Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer la UDON, una cadena de restaurants que porten molts anys apropant la gastronomia de fideus a casa nostra
Temas
EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA
Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer la UDON, una cadena de restaurants que porten molts anys apropant la gastronomia de fideus a casa nostra
Cada dijous a la web i dissabtes a la FM
En aquesta edició del Made In Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols donem la benvinguda a la tardó amb el Momiji, també viatjaràs per la ruta Otaku de Japó alhora que desvetllem les novetats del saló del Manga d’enguany, tot acompanyat dels millors sabors amb Udon, Ramen i Soba de la millor qualitat!
MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS
Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer la UDON, una cadena de restaurants que porten molts anys apropant la gastronomia de fideus a casa nostra
EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA
En aquesta edició del Made In Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols donem la benvinguda a la tardó amb el Momiji, també viatjaràs per la ruta Otaku de Japó alhora que desvetllem les novetats del saló del Manga d’enguany, tot acompanyat dels millors sabors amb Udon, Ramen i Soba de la millor qualitat!