Temas

Quebec

Tertulia Zona Cero

Mensaje ET recibido ¿Cómo desencriptarlo?

Se pide la colaboración para desencriptar un posible mensaje extraterrestre. El emocionante Salto de la Reja en Almonte El Rocío con David Robles. La desconocida espiritualidad de Tina Turner. Misterios en la Ciudad de Quebec con Javier Peinado. El Fin del Mundo según un Superordenador.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/12/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguiment de l'actualitat amb el sorteig de la Rifa de Nadal que aquest any ha passat de llarg de les comarques de Lleida. Seguim amb el naturòpata Albert Rami i viatgem fins al Quebec amb Joan Ramon Zaballos per obrir una nova finestra al món.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Quebec, la vida canadenca en francès

Aquest mes de desembre amb Joan Ramon Zaballos obrim una finestra al món per viatjar fins al Quebec, l'única regió del Canadà on l'idioma oficial i que predomina és el francès, amb un sentiment de protecció de la llengua molt fort tot i la pressió estatunidenca i de la resta de regions canadenques.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 24/09/2018

Pedro Sánchez posa al Quebec com exemple per a solucionar el conflicte català. La Generalitat acorda reunir-se diàriament amb les entitats per tractar l'arribada de menors estrangers no acompanyats a Catalunya. I com no podia ser d'una altra manera, també hem fet un cop d'ull a les festes de la Mercè.

TODAS LAS VÍCTIMAS SON HOMBRES

Las autoridades canadienses identifican a las seis víctimas mortales del ataque terrorista contra una mezquita de Quebec

Los fallecidos son Azzeddine Soufiane, de 57 años; Khaled Belkacemi, de 60; Aboubaker Thabti, de 44; Mamadou Tanou Barry, de 42; Ibrahima Barry, de 39, y Abdelkrim Hassane, de 41. Una de las víctimas mortales, Khaled Belkacemi, era profesor de ingeniería agroalimentaria en la Universidad de Laval, la misma donde estudió el único sospechoso de la matanza, Alexandre Bissonnette. Bissonnette.