Temas

participació ciutadana

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 31/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Espai Economix, en què parlem amb el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida Carles Gibert sobre el programa de consolidació empresarial Impulsa't, que compta amb una vintena d'empreses, dos de les quals ens acompanyen: BiesoGen i Som i Serem. Parlem sobre la nova eïna de participació ciutadana Decidim que la Paeria promou a Lleida amb la regidora de l'àrea Marta Gispert i tenim l'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La Paeria promou la participació ciutadana a través de la plataforma Decidim

L’Ajuntament de Lleida és un dels primers grans municipis de Catalunya que implementa, de manera pilot, la plataforma digital participativa Decidim. Aquesta eina avançada de participació permet, de manera, senzilla, intuïtiva i fiable, que la ciutadania prengui part en diferents processos participatius. En parlem amb Marta Gispert, regidora de Participació Ciutadana a la Paeria.

Noticias con Alejandro Domínguez

Más de uno Alcalá 26/11/2021

Los vecinos de Reyes Católicos ya pueden aportar ideas para el nuevo diseño de la Plaza del Barro

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch, comentant els darrers capítols del serial del Lleida Esportiu. La Cèlia Bujaldón ens presenta la Sun Farreny, monitora de tallers de body life per a gent gran i joves en risc d'exclusió. Parlem amb la regidora de Participació de la Paeria Marta Gispert sobre el Consell de Ciutat que es constituirà properament.

PARTICIPACIÓN CIUDADANA

El Consell d’Eivissa y la Policía Nacional colaborarán en iniciativas de Participación Ciudadana

El Consell Insular d’Eivissa y la Policía Nacional colaborarán en iniciativas de Participación Ciudadana tras el acuerdo alcanzado tras una reunión entre el vicepresidente segundo y conseller insular de Participación, Javier Torres; el comisario jefe del Cuerpo Nacional de Policía, Manuel Hernández; el inspector jefe de la Unidad de Seguridad y Participación Ciudadana, Alfonso Ares, y el policía delegado de Participación, Carlos Muñoz.