Temas

participació ciutadana

CAIXA POPULAR-FUNDACIÓ HORTA SUD

Tretze projectes interassociatius reben l’ajuda per executar ‘Projectes Que Canvien El Món’

En la 29a edició de la convocatòria impulsada per Caixa Popular, Grupo Ugarte i Fundació Horta Sud s’han presentat 47 projectes vinculats al compliment de l’Agenda Urbana i els ODS. Té com a principi inspirador afavorir la participació ciutadana i enfortir el teixit social, contribuint a la realització de projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu que promoguen la col·laboració entre associacions.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Múltiples activitats als centres cívics de Lleida per fomentar la participació ciutadana

L'Ajuntament de Lleida ofereix per primer cop un catàleg d'activitats a les entitats veïnals de la ciutat perquè puguin programar-les als centres cívics de cada barri i dinamitzar aquests espais. Les associacions podran sol·licitar fins a un màxim de tres propostes entre teatre, dansa i balls, tallers, exposicions i contacontes. Es tracta de propostes que duen a terme diferents entitats de Lleida i que s'han pensat per a tots els públics per promoure l'acció comunitària. En parlem a La Ciutat Lleida amb la regidora de Participació Ciutadana a la Paeria, Marta Gispert.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 31/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Espai Economix, en què parlem amb el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida Carles Gibert sobre el programa de consolidació empresarial Impulsa't, que compta amb una vintena d'empreses, dos de les quals ens acompanyen: BiesoGen i Som i Serem. Parlem sobre la nova eïna de participació ciutadana Decidim que la Paeria promou a Lleida amb la regidora de l'àrea Marta Gispert i tenim l'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La Paeria promou la participació ciutadana a través de la plataforma Decidim

L’Ajuntament de Lleida és un dels primers grans municipis de Catalunya que implementa, de manera pilot, la plataforma digital participativa Decidim. Aquesta eina avançada de participació permet, de manera, senzilla, intuïtiva i fiable, que la ciutadania prengui part en diferents processos participatius. En parlem amb Marta Gispert, regidora de Participació Ciutadana a la Paeria.

Noticias con Alejandro Domínguez

Más de uno Alcalá 26/11/2021

Los vecinos de Reyes Católicos ya pueden aportar ideas para el nuevo diseño de la Plaza del Barro

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch, comentant els darrers capítols del serial del Lleida Esportiu. La Cèlia Bujaldón ens presenta la Sun Farreny, monitora de tallers de body life per a gent gran i joves en risc d'exclusió. Parlem amb la regidora de Participació de la Paeria Marta Gispert sobre el Consell de Ciutat que es constituirà properament.

PARTICIPACIÓN CIUDADANA

El Consell d’Eivissa y la Policía Nacional colaborarán en iniciativas de Participación Ciudadana

El Consell Insular d’Eivissa y la Policía Nacional colaborarán en iniciativas de Participación Ciudadana tras el acuerdo alcanzado tras una reunión entre el vicepresidente segundo y conseller insular de Participación, Javier Torres; el comisario jefe del Cuerpo Nacional de Policía, Manuel Hernández; el inspector jefe de la Unidad de Seguridad y Participación Ciudadana, Alfonso Ares, y el policía delegado de Participación, Carlos Muñoz.