Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Palmira Benajas

 • Logotipo Onda Cero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 21/02/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 21/02/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, Amparo Sánchez y Elena Bueno ens conten notícies i després amb Palmira Benajas parlem amb Javier Ibáñez, director general de Las Naves d' un projecte europeu que parla de la soledat no desitjada. Amb l'ajuda de Javi Mendigacha, d'Europa Fm Comunitat Valenciana parlem amb el cantant de Varry Brava que actua demà a la Rambleta i dissabte a Alacant. A més a més la directora de Heroes Còmic Con València ens conta detalls de la Fira que comença demà.

 • Ondacero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 20/02/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 20/02/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, Nacho Reig i Elena Bueno ens conten les notícies i després Palmira Benajas ens presenta una empresa tradicional: El Manisero que es prepara per a una de les seues campanyes més intenses, les falles. També protagonista hui de la secció d'innovació, l' Ecomerce que tindrà un esdeveniment important a València i l'Institut del Producte infantil, Aiju que ha fet un decàleg per a millorar els productes de puericultura no domèstics.

 • Ondacero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 15/02/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 15/02/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, noticies amb Amparo Sánchez i després Gente Viajera Comunitat Valenciana amb Palmira Benajas. Coneixerem l' Olmo de Navaixes que es candidat a arbre europeu 2019 i que aquest cap de setmana celebra una activitat de recreació històrica. També coneixem les rutes guiades gratuïtes pels jaciments d'art rupestre del Massís del Caroig que organitza la Conselleria de Cultura i les activitats de Tro19 una competició de globus aerostàtics que unirà Bocairent amb Fontanars dels Alforins.

 • Ondacero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 13/02/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 13/02/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i Elena Bueno i després amb Palmira Benajas coneixem Up Steam, un programa del Consell Social de la UPV i de la Real Acadèmia de Ingeniería per tal de fomentar les vocacions tecnològiques i científiques de les xiquetes. També coneixem hui, un matalàs valencià fet amb altres matalassos i que és cosa de Delax, empresa valenciana.

 • Ondacero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 08/02/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 08/02/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana Amparo Sánchez i Elena Bueno ens conten les notícies i després Gente Viajera Comunitat Valenciana amb Palmira Benajas ens proposa viatjar al Camí del Cid amb el millor guia, el director Alberto Luque. El V Congrés de Gastronomia i Vi de Castelló i la Mostra de l'embotit de Requena també seran visita de hui i una xarrada de Mare i Filla científiques és l'oferta de L'Oceanogràfic.

 • Ondacero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 07/02/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 07/02/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana Amparo Sánchez i Elena Bueno ens conten les notícies i després amb Palmira Benajas rebem Vicente Andreu, director del Institut Confucio de la Universitat de Valencia que s'encarrega de donar a coneixer la cultura xinesa a València. Junt a Javi Mendigacha coneixem la vessant mes solidaria de Jose Manuel Casañ, líder del grup Seguridad Social i organitzador del concert a benefici de la Casa Ronald Macdonald.

 • Ondacero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 06/02/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 06/02/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas, parlem amb Miguel Escobar, CEO de Komodore, per oferir més facilitats als propietaris de lloguers turístics i amb Eva Pastor coneixem les jornades Dones i Ciència al botànic, una de les accions programades per a l'11 de Febrer, Dia Mundial de la xiqueta i la dona a la ciència.

 • Logotipo Onda Cero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 31/01/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 31/01/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, Amparo Sánchez ens conta les notícies i després amb Palmira Benajas rebem el dibuixant Angel Muñoz que ens presenta el còmic Objectiu Hedy Lamarr que ens descobreix una actriu que fou, a més a més espia, inventora de la tecnologia Wifi. També parlem amb Ramon Marrades, director estratègic de La Marina de València les jornades Nous Vells Ports que reflexionen sobre el futur dels ports que perden l'ús. I amb Javi Mendigacha parlem amb Xoel López que actuarà el 2 de febrer a València.

 • Logotipo Onda Cero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 30/01/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 30/01/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, Amparo Sánchez ens conta les notícies més destacades del dia i després amb Palmira Benajas parlem amb Rodrigo Hernández, director regional de Save the Children amb motiu del Dia de la Pau que han celebrat amb curses solidàries a moltes escoles. També hui parlem amb Marta Fullera de la importància de Cevisama per al sector tauleller castellonenc i d'innovació al sector amb Salvador Aguilella, diputat de Promoció Econòmica de Castelló.