Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Palmira Benajas

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 06/03/2020

  La Brújula C. Valenciana 06/03/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i Maria Giner i després Gente Viajera Comunitat Valenciana amb un viatge a Matet, amb el Centre per al coneixement del paisatge per parlar de la tècnica de la pedra seca, Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. També des de L'Associació de veïns del Raval de Villena ens conviden a participar de la seua festa del Medievo i passarem per L'Oceanogràfic per parlar d'un tipus de tauró molt especial.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 05/03/2020

  La Brújula C. Valenciana 05/03/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i Maria Giner i després amb Palmira Benajas, parlem de la 20 Mostra de Cuina Marinera de La Vila joiosa amb, Andreu Verdú, Alcalde de La Vila, Josep Castiñeira, regidor de foment econòmic David López, de Restaurant Ca Marta i Jaume Moncho de Taverna 3.14 by Pinet. Una mostra que des del 6 al 15 de Març ens permet gaudir del millor de la mar i de la terra a 8 restaurants de La Vila.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 04/03/2020

  La Brújula C. Valenciana 04/03/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, les notícies del dia les conten Amparo Sánchez i Maria Giner, amb especial atenció a les dades que ha contat la Consellera de Sanitat Ana Barceló respecte al coronavirus i que han estat quatre més, dels quals tres estan a la província d' Alacant i un a València. Amb Palmira Benajas la Brújula de la innovació, la tecnologia i l'emprenedoria la dediquem a conéixer tres dones que dirigeixen tres instituts tecnològics, l'ITE, l'ITI i AINIA i amb les quals parlem de la situació de les dones al món de la innovació. També hui a l'espai de Consum parlem dels tipus de pans que hi ha a l'actualitat.

 • 'La madre de Frankenstein' de Almudena Grandes

  Reseñas y la Historia de la Imaginación de Juan Arnau

  La Calle de los Libros, 2 de Marzo de 2020

  La Calle de los Libros, con Palmira Benajas y Tony Rham. Reseña y recomendaciones que hoy pasan, entre otros, por el último libro de Almudena Grandes. Además, entrevistamos a Juan Arnau, astro-físico y traductor de sánscrito valenciano que ha publicado con Espasa Historia de la imaginación, un ensayo de lo más interesante y entretenido. Además, un corte de cine muy de súper héroes y fragmentos de un cómic de lo más interesante. .

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 28/02/2020

  La Brújula C. Valenciana 28/02/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, Amparo Sánchez i Maria Giner ens conten les notícies amb els últims casos de Coronavirus a la Comunitat com a destacat. Després, amb Palmira Benajas, Gente Viajera Comunitat Valenciana. Hui parlem amb el Secretari Autonòmic de turisme, Francesc Colomer del Pla de Turisme 2020-2025. Fidel Molina, president de MYR Hoteles i Grupo Comatel ens conta les reivindicacions de la plataforma SOS Hosteleria que s'ha presentat aquesta setmana i que vol lluitar contra la nova llei del joc que creuen serà molt perjudicial per al sector hostaler de la comunitat. Per últim Boro Peiró ens avança el programa festiu per al cap de setmana a les falles de València.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 27/02/2020

  La Brújula C. Valenciana 27/02/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana amb les notícies que ens conten Amparo Sánchez i Maria Giner i després amb Palmira Benajas hui cultura i música. Amb Javi Mendigacha parlem del San San Festival amb el seu director que ens avança tots els detalls. També hui passem per L'Oceanogràfic amb Manuel Toharia que ens parla de les últimes investigacions amb dofins.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 26/02/2020

  La Brújula C. Valenciana 26/02/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, amb Amparo Sánchez i Maria Giner contem les notícies més destacades de la jornada i després amb Palmira Benajas comencem amb l'espai de Consum, al qual hui aprenem a diferenciar, sèpies, calamars i potes. Innovació al sector de les emergències és el tema de hui del qual parlem amb el Secretari autonòmic d'emergències José María Àngel, l'Alcalde de Sagunt Dario Moreno i Adrián Plazas, Ceo de General Drones. El temps que dediquem a l'emprenedoria el compartim hui amb Nacho Mas, CEO de Valencia Statup i amb el qual parlem de l'esdeveniment que s'ha organitzat a Barcelona per aprofitar el buit deixat pel Mobile World Congress.

 • 'El último verano de Silvia Blanch' de Lorena Franco

  Charlamos con Lorena Franco sobre "El último verano de Silvia Blanch"

  La Calle de los Libros, 24 Febrero de 2020

  Hoy en la calle de los libros, con Palmira Benajas y Tony Rham, entrevistamos a Lorena Franco por su libro El último verano de Silvia Blanch, de la editorial Planeta. Las reseñas nos traen hoy novelas y ensayos con temas muy actuales como protagonistas. Además, traemos un fragmento del famoso libro La vuelta al mundo en 80 días y de la película basada en la novela de Julio Verne y unos fragmentos que nos transportan al siglo pasado.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 21/02/2020

  La Brújula C. Valenciana 21/02/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, amb Amparo Sánchez i María Giner contem les notícies del dia i després amb Palmira Benajas Gente Viajera Comunitat Valenciana. Parlem amb Alicia Fuentes, comissaria de l'exposició "De vacaciones en el Jardín de las Hesperides" que està a l'IVAM i que és una mostra del turisme de sol i platja de meitat del segle passat i una reflexió sobre els turistes i les seues influències en aquell moment a la comunitat. També celebrem el Dia Mundial dels Guies Turístics i parlem amb Javier Matiacci, guia a la ciutat de València. A més a més Lorena Pardo, des de Castelló ens parla del "Carnaval de Vinaròs".

 • SAGUNTO NORA

  Más de uno Sagunto 21 de febrero de 2020

  Más de uno Sagunto 21 de febrero de 2020

  Hoy en Más de Uno Sagunto nos visitan Ismael Bereje y María Jesús Suarez, autor y directora de Cautivas que se estrenará mañana en la sala de Cami de Nora y que tiene todas las entradas agotadas hasta el final de las representaciones en marzo. Además el Pickup con Ximo Gines y Rafa Garrido, una deliciosa historia de los restaurantes con Nati Rubio, de Restaurante Candela y una reflexión sobre la violencia machista con Sonia Brines. Además María José Gimeno nos cuenta las noticias.