Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Palmira Benajas

 • Palmira Benajas invierno

  Aquí en la Onda C. Valenciana 05/07/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 05/07/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas, hui celebrem el segon aniversari de Bombas Gens i el nomenament d'Andrés Cervantes com a president de la Societat europea d'oncologia mèdica. Hem conegut Irene Morales, una jove fotògrafa esportiva de 12 anys i junt Javi Mendigacha hem parlat de l'Iboga Summer Fest. Manuel Toharia, assessor científic de l'Oceanogràfic ens presenta el tauró Faustino i amb Tania Villalmanzo naveguem per les costes de la Comunitat amb les propostes de Mundomar.

 • Palmira Benajas invierno

  Aquí en la Onda C. Valenciana 04/07/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 04/07/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas hui parlem dels dos congressos que convertiran València en la capital de l'astrofísica amb Isabel Cordero, coneixem els ous amb sabors que comercialitza l'empresa valenciana Koroko, reflexionem sobre la seguretat dels ciclistes en les carreteres valencianes amb el director d'un estudi presentat hui per la Universitat.

 • Palmira Benajas invierno

  Aquí en la Onda C. Valenciana 03/07/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 03/07/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas, parlem de fruites d'estiu a l'espai de Consum, presentem "Donanters, la xarxa més social", la campanya d'estiu del Centre de Transfusió de sang i els proposem Ciència a la fresca del Jardí Botànic de València, El cicle de Música Vicent Garcés de Faura i amb Tania Villalmanzoels presentem el Sagunt a Escena d'enguany.

 • Palmira Benajas invierno

  Aquí en la Onda C. Valenciana 02/07/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 02/07/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas, parlem hui del Congrés de Sociologia que analitzarà els principals temes d'actualitat al camp de la sociologia. També celebrem el dia del Cooperativisme amb el president de la Confederació Valenciana de Cooperatives i els proposem una ruta senderista per a tots els públics amb Juan Pedro Martínez, activitats festives amb Boro Peirò i culturals amb Tania Villalmanzo.

 • Palmira Benajas invierno

  Aquí en la Onda C. Valenciana 01/07/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 01/07/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas, hui comencem les seccions més refrescants amb Boro Peiró i les festes de la Comunitat. Hem, conegut els guanyadors de l'Up!Steam organitzat per la Real Academia de Ingenieria i la UPV, hem conegut detalls de la nova llei del pa que ha entrat hui en vigor i hem rebut consells per tindre cura dels animals davant la calor.

 • Ondacero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 28/06/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 28/06/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana Amparo Sánchez ens conta les notícies i després amb Palmira Benajas, Gente Viajera Comunitat Valenciana hui amb propostes que ens conviden a gaudir en família dels pirates a la Torre de Sant Vicent a Benicàssim, de l'Aplec del Penyagolosa que serà a Xodos i que vol reivindicar la vida als pobles de l'interior. Hui amb la Fundació Oceanogràfic els parlem de les deixalles que embruten les nostres platges.

 • Ondacero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 27/06/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 27/06/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas hui parlem junt Javi Mendigacha amb Ana Belen que estarà molt prompte a València. També ens acompanya Angélica Gómez, degana del Col·legi d'enginyers industrials de València per parlar de seguretat industrial i amb David Moll coneixem la programació de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 • Ondacero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 20/06/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 20/06/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana Nacho Reig ens conta les notícies i després David Bisbal que conta les seues sensacions davant el concert del dia 30 a València a Palmira Benajas i a Javi Mendigacha. També coneixem aulavirtualmusica.com, un nou mètode d'ensenyament del llenguatge musical que naix a València i que està ja en diferents països i parlem també de la campanya de Seguretat Industrial amb el Degà del Col·legi d'enginyers industrials d'Alacant.