Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Palmira Benajas

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 16/04/2020

  La Brújula C. Valenciana 16/04/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana comença amb les notícies del dia que ens conta Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas presentem Musicamable de la Fundació Capella de Ministrers que ens conta Robert Cases. També sabrem com s'adapten a l'educació per internet els col·legis del grup Picasso i des de Papas Argente ens conten la seua iniciativa per agrair als sanitaris el seu esforç.

 • Logotipo Onda Cero

  La Brújula C. Valenciana 13/04/2020

  La Brújula C. Valenciana 13/04/2020

  Hui la Brújula Comunitat Valenciana especial amb Begoña Perpiñá que ens conta les notícies i després els menuts de la casa prenen la paraula amb Palmira Benajas. Eugenia Dominguez, des de OCR Alicante, Lucía Grau des de OCR La Ribera i Lucía Zacarés des de OCR València presenten un programa amb la col-laboració de Pepe des d'Alacant, Vera, Jimena, Pablo, Noa, Teo i Martín des de València, Aitana i Naia des de Sagunt i Alma i Mar des de Castelló.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 10/04/2020

  La Brújula C. Valenciana 10/04/2020

  Hui la Brújula Comunitat Valenciana especial amb Amparo Sánchez que ens conta les notícies i després els menuts de la casa prenen la paraula amb Palmira Benajas. Eugenia Dominguez, des de OCR Alicante, Lucía Grau des de OCR La Ribera i Lucía Zacarés des de OCR València presenten un programa amb la col-laboració de Pepe des d'Alacant, Vera, Jimena, Pablo, Noa, Teo i Martín des de València, Aitana i Naia des de Sagunt i Alma i Mar des de Castelló.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 08/04/2020

  La Brújula C. Valenciana 08/04/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana. Amb Amparo Sánchez coneixem les notícies del dia i després amb Palmira Benajas, parlem de la plataforma de l'institut valencià de biomecànica que posa a l'abast de tots eines per a millorar el nostre dia a dia. També parlem de com l'ecosistema emprenedor s'adapta a la situació que vivim amb Juan Luis Hortelano, president de Startup València i en l'espai de Consum hui com previndre les fake news

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 03/04/2020

  La Brújula C. Valenciana 03/04/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, Amparo Sánchez ens conta les notícies i després Gente Viajera Comunitat Valenciana amb Palmira Benajas. Hui parlem amb valencians que estan vivint a llocs diferents del món i per tant vivint la incidència del Coronavirus de manera diferent. A Santa Rosa, Argentina està Elias, de Sagunt, a Basilea Suïssa, Luis de València, a Estocolm en Suècia està Zeudí, de Castelló i a Dublín, Irlanda està Itziar, de Gilet i tots ens conten com són els llocs on viuen i com viuen el confinament.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 02/04/2020

  La Brújula C. Valenciana 02/04/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, amb Amparo Sánchez coneixem les notícies del dia i amb Palmira Benajas celebrem la diversitat amb Afanias que ofereix en Castelló atenció a persones amb diversitat funcional des de bebès fins a persones grans. També hui rebem al programa Pablo Font de Mora, el president de la Fundació Palau de Les Arts per a explicar el programa que oferirà tres setmanes d'òpera en streaming gratuïtament.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 01/04/2020

  La Brújula C. Valenciana 01/04/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana amb Amparo Sánchez que ens conta les notícies i després amb Palmira Benajas, consells de compra per a una persona a l'espai Consum. Amb Ana Berenguer, Directora de Análisis i polítiques públiques de la Generalitat parlem dels estudis que estan fent amb IA per combatre el coronavirus. També hui Rosendo Ortiz, director general de Caixa Popular i amb el CEO de Zenith Levante José María Rubert parlem de la importancia de la publicitat i els mitjans de comunicació en el context actual.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 27/03/2020

  La Brújula C. Valenciana 27/03/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, amb les notícies que ens conta Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas viatgem per la comunitat en altra edició especial de Gente Viajera CV. Des d'Oriola parlem amb Sofia Álvarez, que des de la seua agència de viatges organitza un voluntariat per ajudar als residents estrangers de la zona. Passem també per l'interior de la comunitat i el president de CV Activa ens explica les especials necessitats de les empreses de turisme actiu. També coneixem hui la iniciativa de l'Ajuntament d'Almussafes per felicitar l'aniversari dels xiquets del poble i Tony Rham ens recomana escriure un diari en La Calle de los Libros.