Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Palmira Benajas

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 01/04/2020

  La Brújula C. Valenciana 01/04/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana amb Amparo Sánchez que ens conta les notícies i després amb Palmira Benajas, consells de compra per a una persona a l'espai Consum. Amb Ana Berenguer, Directora de Análisis i polítiques públiques de la Generalitat parlem dels estudis que estan fent amb IA per combatre el coronavirus. També hui Rosendo Ortiz, director general de Caixa Popular i amb el CEO de Zenith Levante José María Rubert parlem de la importancia de la publicitat i els mitjans de comunicació en el context actual.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 27/03/2020

  La Brújula C. Valenciana 27/03/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, amb les notícies que ens conta Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas viatgem per la comunitat en altra edició especial de Gente Viajera CV. Des d'Oriola parlem amb Sofia Álvarez, que des de la seua agència de viatges organitza un voluntariat per ajudar als residents estrangers de la zona. Passem també per l'interior de la comunitat i el president de CV Activa ens explica les especials necessitats de les empreses de turisme actiu. També coneixem hui la iniciativa de l'Ajuntament d'Almussafes per felicitar l'aniversari dels xiquets del poble i Tony Rham ens recomana escriure un diari en La Calle de los Libros.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 26/03/2020

  La Brújula C. Valenciana 26/03/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana amb informació que ens conta Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas coneixem als Coronamakers del Camp de Morvedre i a les cosidores de mascaretes de la Ribera que ens presenta Amparo Piqueres, A més a més hui parlem amb Eugeni Alemany que cada dia puja a les xarxes el seu diari de la quarantena amb milers de seguidors.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 25/03/2020

  La Brújula C. Valenciana 25/03/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana amb Amparo Sánchez que ens conta les notícies en la primera part i Palmira Benajas que segueix amb un programa al qual hui parlem de qüestions relacionades també amb la lluita contra el coronavirus. Primer a l'espai de Consum ens donen consells per a fer una compra segura. Gonzalo Belenguer, director de Redit ens conta el treball dels 11 instituts tecnològics per ajudar a les empreses valencianes en la lluita contra el virus. Coneixem també Tallers Xuquer que s'ha reconvertit per a fabricar altruistament proteccions per als sanitaris i els presentem Carina, un bot que l'empresa alacantina 1MillionBot està cedint gratuïtament per tal que informe sobre el Coronavirus en webs de tot el món.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 12/03/2020

  La Brújula C. Valenciana 12/03/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana amb les notícies que ens conta Amparo Sánchez, molt pendents de la reunió de la comissió interdepartamental que prendrà noves mesures enfront del Coronavirus. Amb Palmira Benajas, temps per a la cultura a la segona part del programa. Junt amb Javi Mendigacha parlem hui amb Ainhoa Arteta i amb Manuel Toharia, assessor científic de l'Oceanogràfic coneixem com una escola de Vilareal han dut a terme l'eclosió d'ous de tauró.