Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Palmira Benajas

 • Logotipo Onda Cero

  La Brújula C.Valenciana 19/09/2019

  La Brújula C.Valenciana 19/09/2019

  La Brujula Comunitat Valenciana apunta a l'actualitat per a començar, amb Amparo Sànchez i després amb Palmira Benajas un poc de tot. Parlem amb David Summers junt Javi Mendigacha pels concerts que Hombres G oferiran a la comunitat en les pròximes setmanes. També avancem el World Paella Day que serà demà amb un dia dedicat a la paella que es cuinarà a mig mon. La seguretat Industrial serà també hui un altre dels assumptes que tractem a la Brújula. Palmira Benajas Medina

 • Logotipo Onda Cero

  La Brújula C.Valenciana 18/09/2019

  La Brújula C.Valenciana 18/09/2019

  A la Brújula Comunitat Valenciana comencem amb l'actualitat que ens conta Amparo Sánchez i després, amb Palmira Benajas, Innovació, Investigació, Emprenedoria, Ciència. Hui parlem amb Núria Lloret, presidenta d'Aecta i amb Pablo Oliete CEO de Fom sobre el Fòrum de tecnologies emergents que es celebrarà a València els dies 1 i 2 d'Octubre. També parlem d'innovació al sector alimentari que serà el tema de Ftolks, un esdeveniment que demà i divendres reunirà també a València a més de 400 persones per parlar d'innovació al sector.

 • Logotipo Onda Cero

  La Brújula C.Valenciana 12/09/2019

  La Brújula C.Valenciana 12/09/2019

  La Brújula Comunitat Valenciana apunta a les notícies amb Amparo Sànchez i amb Palmira Benajas parlem amb Jordi Llobregat que presenta el seu llibre No hay luz bajo la nieve. Amb Javi Mendigacha rebem a Ara Malikian que actuarà a la Comunitat Valenciana en els pròxims dies i per últim la seguretat industrial i les màquines amb el Col·legi d'Enginyers de València.

 • Logotipo Onda Cero

  La Brújula C.Valenciana 11/09/2019

  La Brújula C.Valenciana 11/09/2019

  La Brújula Comunitat Valenciana repassa les notícies més destacades de la jornada amb Amparo Sánchez, amb atenció especial a la situació per les pluges a tota la comunitat. Després amb Palmira Benajas la Brújula apunta a la innovació rebent al Vicepresident executiu de l'Agencia Valenciana de la Innovació, Andrés Garcia Reche, a la ciència i a la tecnologia i al món dels emprenedors amb Ana Giménez de Lanzadera, que ens explica els detalls dels nous equips que s'han incorporat a l'acceleradora.

 • Logotipo Onda Cero

  La Brújula C. Valenciana 06/09/2019

  La Brújula C. Valenciana 06/09/2019

  La Brúlula Comunitat Valenciana ens deixa tota la informació de la Comunitat amb Amparo Sànchez i després Gente Viajera Comunitat Valenciana amb Palmira Benajas. Els convidem a gaudir d'activitats que podem viure com a turistes molt prop de nosaltres. A Algemesí on celebren les festes de la Mare de Deu de la Salut, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco. També el 768 aniversari de la fundació de Castelló o el mes de la Romanitat a Sagunt són propostes per a un cap de setmana ple de festes a la comunitat. Des de l'Oceanogràfic Manuel Toharia ens explica les dades de visitants i el naixement d'un nou habitant, un lleonet marí.

 • Logotipo Onda Cero

  La Brújula C. Valenciana 05/09/2019

  La Brújula C. Valenciana 05/09/2019

  .La Brujula Comunitat Valenciana comença amb les notícies del dia en la comunitat que ens conta Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas parlem de cultura i espectacles a la Comunitat Valenciana. Hui amb Javi Mendigacha parlem amb el cantant del grup Elefantes que actua en diferents ciutats de la Comunitat. Després Josep Manel Casany i Alfred Picó, president de la Generalitat i el seu psiquiatre a L'Electe, l'obra estrenada ahir al Talia de València.

 • Logotipo Onda Cero

  La Brújula C. Valenciana 04/09/2019

  La Brújula C. Valenciana 04/09/2019

  La Brujula Comunitat Valenciana apunta a la informació amb Amparo Sanchez que repassa l'actualitat a la primera part del programa i després amb Palmira Benajas apunta a la innovació. Hui Xavi Calvo, director de València Capital Mundial del disseny 2022 ens parla de l'últim tram del procés que acabarà a Octubre amb la decisió del jurat. També hui innovació al sector turístic amb Amazing Up, organitzadora de tres trobades entre el sector innovador de la comunitat i el sector turístic.

 • Palmira Benajas invierno

  Aquí en la Onda C. Valenciana 18/07/2019

  Aquí en la Onda C. Valenciana 18/07/2019

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas, celebrem amb un dia de retràs el Dia Mundial d'Emoji, amb un treball d'investigació molt divertit que ens han preparat Tania Villalmanzo i Lorena Muñoz. Javi Mendigacha, el nostre company d'Europa FM Comunitat Valenciana ens ajuda a entrevistar a Guille Milkiway de La Casa Azul i des de L'Oceanogràfic ens parlen dels ous de tortuga marina fecundats que s'han trobat a una platja de Castelló.