Temas

Palmira Benajas

La Brújula C. Valenciana 16/04/2021

La Brújula C. Valenciana 16/04/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i amb Palmira Benajas Gente Viajera C.V. Hui parlem amb el president del comité organitzador del 2n congrés de Covid19 al qual 82 societats científiques han signat un manifest que reclama que no s'ature la vacunació a Espanya. Al Rebost coneixem la cervesa artesana 'Cosa Nostra' que han rebut 5 medalles d'or al certamen de Lyon, un dels més importants del món. A l'Oceanogràfic hui parlem amb Alicia Borque sobre la seua investigació amb les morses de l'aquari. El passeig amb guia turístic oficial de la CV Joan Such ens condueix per l'Altea pescadora.

Con Palmira Benajas

Más de Uno Sagunto, 16 de Abril de 2021

Más de Uno Sagunto, hoy con el concejal de sanidad Francisco Javier Timón ha hablado de la vacunación que va a continuar en el Centro Cívico. Con Antoni Antoni, concejal del Ayuntamiento de Canet, contamos la historia de Román Ibáñez Salvador, fusilado y enterrado en una fosa común en el cementerio de Paterna y cuyos restos mortales volverán mañana a Canet d'en Berenguer, donde lo espera su hija octogenaria. Además Ximo Gines y Rafa Garrido nos regalan hoy dos canciones en el Pickup y Aitana Llueca nos deja su Diari d'una xiqueta maniática.

La Brújula C. Valenciana 15/04/2021

La Brújula C. Valenciana 15/04/2021

La Brujula Comunitat valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas parlem hui de cultura. A l'apartat de música junt Javi Mendigacha coneixem hui la cantant valenciana, Sandra Fernández que protagonitza la sarsuela El Barberillo de Lavapies a les arts. Hui rebem l'escriptor establit a la Ribera Javier Arias Artacho que ens parla de la seua nova novel·la Nadie Sabrá de mi i en l'espai del Carme CCC hui parlem amb Ana Teresa Ortega, premi nacional de fotografia que estrena exposició retrospectiva produïda pel Consorci de Museus a Navarra i l'obra de la qual es pot veure també al MACA d'Alacant.

Con Palmira Benajas

Más de Uno Sagunto 15 de Abril 2021

Hoy en Más de Uno Sagunto hablamos de los últimos Tick Tocks de moda con Lucia Gaspar, hemos presentado el festival de sombras Iluminarte que empieza mañana con Mariola Ponce, Vicent Ortola y Guillermo Sampedro y con Isaac Hernández conocemos películas animadas que son candidatas a los Oscar y que podemos encontrar en las plataformas.

La Brújula C. Valenciana 14/04/2021

La Brújula C. Valenciana 14/04/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas la tomaca protagonista de l'espai de Consum, en innovació parlem amb Begoña Vilata de Redit i amb Gonzalo Beta, director de Saludes Play d'una tecnologia avalada per la Nasa per a aconseguir parcs infantils lliures de virus i bacteris. Amparo Sánchez ens conta hui com el sector del tèxtil valencià s'ha reconvertit amb l'arribada de la pandèmia de Covid i amb el Ceo de Linkener Sergio Ferrer coneixem com ens afectarà la nova factura elèctrica que estarà vigent des de juny.

La Brújula C. Valenciana 09/04/2021

La Brújula C. Valenciana 09/04/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i amb Palmira Benajas Gente Viajera Comunitat Valenciana. Hui parlem amb Alfred Remolar, alcalde de Betxí i Xavi Cabedo organitzador del Transbetxi, festa d'interés turístic autonòmic. Al Rebost hui parlem dels nispros de Callosa d'en Sarrià amb el president de la DO Wenceslao Ferrando i amb Marta Llinares, d'Onda Cero Marina Baixa. Per últim, María Hernández, Guia oficial de turisme de la CV ens porta al Muvim a València per a conéixer l'exposició ¡Viva Berlanga!

Con Palmira Benajas

Más de Uno Sagunto 9 de Abril de 2021

Hoy en Más de Uno Sagunto hablamos del Geocaching con el concejal del Ayuntamiento de Faura Sergio Mateo ya que el consistorio ha situado tres geocachés en el área de La Rodana y para ofrecer a las familias la posibilidad de disfrutar de esta actividad. Además hoy Ximo Gines y Rafa Garrido nos regalan tres canciones en el Pickup y María Ventura nos deja un Radioblog que es todo un viaje

La Brújula C. Valenciana 08/04/2021

La Brújula C. Valenciana 08/04/2021

La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i amb Palmira Benajas hui parlem junt Javi Mendigacha amb Nil Moliner que demà estarà a València en un concert doble amb totes les entrades venudes. També hui ens acompanya Nacho Navarro codirector de Docs València i comissari de l'exposició d'Edel Rodríguez amb les il·lustracions més crítiques en Donald Trump. Des de l'Oceanogràfic hui parlem de les cries de Malvasia que han nascut al Llac Viu.

AGENDA CCCC EL CARME

Les il-lustracions d'Edel Rodríguez amb Trump de protagonista al Carme CCCC

El Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) de València reuneix per primera vegada en un museu les il·lustracions més crítiques amb l'era de l'expresident dels Estats Units Donald Trump firmades per l'artista cubà Edel Rodríguez.

Amb el títol 'Edel Rodríguez. Agent taronja', l'espai cultural valencià exhibeix, fins al pròxim 12 de setembre, una selecció de les seues famoses portades en la revista nord-americana 'Time' o l'alemanya 'Der Spiegel' caricaturitzant a Trump. El CCCC es converteix així "en el primer museu del món a mostrar més d'un centenar de les caricatures de Trump realitzades per Edel Rodríguez reconeixent-les com a obres d'art"

Con Palmira Benajas

Más de Uno Sagunto, 8 de Abril de 2021

Más de Uno Sagunto, hoy con los últimos Tick Tock del momento de los que nos habla Lucia Gaspar, con la Directora de Camarena Canet que nos cuenta los detalles del nuevo edificio de bachillerato que están construyendo y donde impartirán el Bachillerato Internacional. Además celebramos el Día Internacional del Pueblo Gitano charlando con Mariola Ponce, directora del grupo Cia Baladres, formado por mujeres gitanas y que hoy han hecho público un trabajo de memoria. Isaac Hernández, por su parte, nos habla de 4 películas nominadas a los Oscar que podemos ver en Netflix.