Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Palmira Benajas

 • Ondacero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 19/10/2018

  Aquí en la Onda C. Valenciana 19/10/2018

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, Amparo Sánchez i Javi Ramia ens conten les notícies i després amb Palmira Benajas, Gente Vijera Comunitat Valenciana ens du a Utiel Gastronòmica parlant amb l'Alcalde d'aquesta població. Presentem Passporter una app que eix de València al món com a comunitat per a compartir fotografies que ens conviden a descobrir paisatges concrets.

 • Ondacero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 18/10/2018

  Aquí en la Onda C. Valenciana 18/10/2018

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, Amparo Sánchez i Javi Ramia ens conten les notícies en aquest complicat dia a causa de les pluges en tota la comunitat. Després Palmira Benajas, parla de la Reunió de Museus de Ciències que es celebrarà al Museu de les Ciències, dels XIII Premis Ovidi amb Manuel Miralles, president deL Col·lectiu de músics i cantants del País Valencià i amb Pau Donés, cantant de Jarabe de Palo que s'acomiada demà del públic valencià.

 • Ondacero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 17/10/2018

  Aquí en la Onda C. Valenciana 17/10/2018

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, Amparo Sánchez y Javi Ramia ens conten les notícies amb especial atenció als dispositius que estan preparant-se davant les pluges torrencials previstes des de demà. Després amb Palmira Benajas, l' espai de Consum i parlem d'innovació amb el Fòrum Emergents de AECTA, el Hyperloop que desenvolupa l'empresa Valenciana Zeleros i el Pla de Seguretat Industrial del qual ens parla Antonio Martínez, Degà del Col·legi d'ingenyers tècnics industrials d'Alacant.

 • Ondacero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 11/10/2018

  Aquí en la Onda C. Valenciana 11/10/2018

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i després amb Palmira Benajas propostes per al pont del Pilar. Viatgem a Aiora per conéixer el Tall de la Mel i la fira que hi organitzen, passem per Alacant per gaudir de l'exposició multisensorial dedicada a Vangogh i a Aras de los Olmos mirem al cel a l'Astrofestival. Per acabar, la programació de la Ciutat de les Arts i les Ciències per al pont del Pilar

 • Ondacero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 04/10/2018

  Aquí en la Onda C. Valenciana 04/10/2018

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, notícies amb Amparo Sánchez i Javi Ramia i després amb Palmira Benajas les novetats de l'Espai Amstel Art al Veles e Vents, de la programació de L' Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències i amb Javi Mendigacha rebem Guille Milkyway La Casa Azul, que participa hui al 50 aniversari de la UPV

 • Ondacero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 03/10/2018

  Aquí en la Onda C. Valenciana 03/10/2018

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana, Amparo Sànchez i Javi Ramia ens conten les notícies i després amb Palmira Benajas parlem del rap a l'espai de Consum, de robòtica i xiquets amb els components de l'equip MIM Robots que volen viatjar a Tailàndia per participar a la final mundial d' una competició de robòtica. També ens acompanyen des de AVIA, el clúster del motor de la Comunitat Valenciana que demà celebrarà la Nit del Motor.

 • Aquí en la Onda C. Valenciana 28/09/2018

  Aquí en la Onda C. Valenciana 28/09/2018

  Aquí en la Onda Comunitat Valenciana Amparo Sánchez i Javi Ramia ens conten les notícies més destacades de la jornada i després, amb Palmira Benajas Gente Viajera Comunitat Valenciana. Hui parlem amb Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de Turisme, precisament sobre el dia mundial del turisme que se celebrà ahir. En el Paisatge amb sabor hui descobrim la primera Fira del Moscatell que serà a Godelleta el cap de setmana. Per acabar, propostes patrimonials, culturals i festives a les tres províncies de la comunitat.

 • Logotipo Onda Cero

  Aquí en la Onda C. Valenciana 27/09/2018

  Aquí en la Onda C. Valenciana 27/09/2018

  Aquí en la Onda Comunitat Valènciana, Amparo Sánchez ens conta les notícies més destacades de la jornada i després amb Palmira Benajas la Nit Europea de la Investigació de la qual parlem amb el físic i divulgador científic Alberto Aparici, encarregat d'uns dels monòlegs que podrem gaudir demà a la nit. Passem també per la Ciutat de les Arts i les Ciències per conéixer la seua programació. Vetusta Morla passa aquest cap de setmana per la Comunitat i hui Javier Mendigacha ens porta a un dels integrants del grup al programa.