Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Palmira Benajas

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 21/02/2020

  La Brújula C. Valenciana 21/02/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, amb Amparo Sánchez i María Giner contem les notícies del dia i després amb Palmira Benajas Gente Viajera Comunitat Valenciana. Parlem amb Alicia Fuentes, comissaria de l'exposició "De vacaciones en el Jardín de las Hesperides" que està a l'IVAM i que és una mostra del turisme de sol i platja de meitat del segle passat i una reflexió sobre els turistes i les seues influències en aquell moment a la comunitat. També celebrem el Dia Mundial dels Guies Turístics i parlem amb Javier Matiacci, guia a la ciutat de València. A més a més Lorena Pardo, des de Castelló ens parla del "Carnaval de Vinaròs".

 • SAGUNTO NORA

  Más de uno Sagunto 21 de febrero de 2020

  Más de uno Sagunto 21 de febrero de 2020

  Hoy en Más de Uno Sagunto nos visitan Ismael Bereje y María Jesús Suarez, autor y directora de Cautivas que se estrenará mañana en la sala de Cami de Nora y que tiene todas las entradas agotadas hasta el final de las representaciones en marzo. Además el Pickup con Ximo Gines y Rafa Garrido, una deliciosa historia de los restaurantes con Nati Rubio, de Restaurante Candela y una reflexión sobre la violencia machista con Sonia Brines. Además María José Gimeno nos cuenta las noticias.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 20/02/2020

  La Brújula C. Valenciana 20/02/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, amb Amparo Sánchez i Maria Giner que ens conten les notícies del dia i amb Palmira Benajas que hui, a la segona part del programa, parla de la decisió de les Corts Valencianes de demanar al Consell que declare l'any 2021 com l'any Berlanga i de la qual cosa parlem amb Toñi Serna, la diputada socialista que havia exposat la proposta. Amb Javi Mendigacha parlem amb Dani Fernández que actuarà demà al Teatre Principal d'Alacant amb el seu nou disc Incendios i també ens acompanya Manuel Toharia, assessor científic de l'Oceanogràfic.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 19/02/2020

  La Brújula C. Valenciana 19/02/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana comença amb el repàs a les notícies del dia amb Amparo Sánchez i María Giner i després amb Palmira Benajas innovació i emprenedoria. Comencem a l'espai de Consum i després parlem amb José Peris, gerent d'inversions a Angels que ens parla de l'èxit de la companyia de videojocs Codigames. També coneixem més Idrica, l'empresa que des de València exportarà la digitalització del cicle de l'aigua

 • La Calle de los Libros

  De los poemas de Laura Albiol a los caza nazis de Fernando García Calderón

  La Calle de los Libros, 17 de febrero de 2020.

  Hoy en la calle de los libros, con Palmira Benajas y Tony Rham, entrevistamos a Fernando García Calderón por Para olvidar quien fuiste, una novela que nos muestra el mundo de los caza nazis que aparecieron al finalizar la segunda guerra mundial, un tema que el autor hace que sea apasionante. Años de trabajo comprimidos en su nuevo libro del cual hoy nos habla largo y tendido. Y como siempre, reseñas, poemas, como los del libro de Laura Albiol, Me quiero mi amor y cine, hoy, con un simpático fragmento de la película basada en la novela infantil, Matilda

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 14/02/2020

  La Brújula C. Valenciana 14/02/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, primer notícies amb Amparo Sánchez i María Giner i després Gente Viajera Comunitat Valenciana, amb Palmira Benajas. Hui parlem de la guia Sustentable que valora la sostenibilitat dels millors restaurants de la Comunitat Valenciana i de Pangea un nou model d'agència de viatges que ha obert a València per als amants dels grans viatges. I a més a més Lorena Pardo, des de Castelló ens convida a gaudir de les activitats programades a Borriana.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 13/02/2020

  La Brújula C. Valenciana 13/02/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana comença amb les notícies que ens conten Amparo Sánchez i María Giner i després amb Palmira Benajas parem atenció a la música i amb Javi Mendigacha parlem amb Constantino Martínez Ors el director de la FSO que ens visita dins la seua gira. Aquesta és la setmana de la dona i la xiqueta en la ciència i d'això parlem hui amb Manuel Toharia i Mar Felipo des de L'Oceanogràfic i Lola Torrente, presidenta d'Adacam, ens conta que tractaran de batre el rècord mundial de tallar el monyo a benefici de la investigació del dany cerebral adquirit diumenge a Fira València.

 • OCV Eduard Ureña/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 12/02/2020

  La Brújula C. Valenciana 12/02/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, notícies amb Eduard Ureña i Maria Giner i després, amb Palmira Benajas temps per la innovació i l'emprenedoria. Comencem amb l'espai de Consum on coneixem hui un producte que està en temporada: L'abadejo. Aquesta vesprada parlem també amb José Antonio Rico, President del Comité d'agricultura ecològica de la comunitat Valenciana el CAECV de les dades de l'últim any que ens conten que el sector ha crescut a la comunitat. També hui coneixem Ohhna i Trazable, les dues start-ups guanyadores dels premis Ponemos la Piedra convocat per Lafarge Holcim.

 • OCV Amparo Sánchez/Palmira Benajas

  La Brújula C. Valenciana 07/02/2020

  La Brújula C. Valenciana 07/02/2020

  La Brújula Comunitat Valenciana, amb les notícies que ens conta Amparo Sánchez i després Gente Viajera Comunitat Valenciana amb Palmira Benajas, que hui ens proposa passar per Requena on l'Alcalde Marco Sánchez ens convida a gaudir de la XXVII Mostra de l'Embotit artesà i de qualitat. També dues propostes per a València, les Jornades d'il·lustració al Mercat de la Tapineria de les quals ens parla Mai Hidalgo, una de les organitzadores i el concert del grup Despistaos, amb el cantant del qual parlem aquesta vesprada amb Javi Mendigacha. A més a més passem per l'Oceanogràfic per descobrir una nova manera d'ensenyar-lo als visitants.