Temas

Paco Mir

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 30/01/2020

Avui hem celebrat el Dia Internacional del Croissant preguntant a l'audiència de què farcirien un d'aquests dolços d'origen vienès i d'adopció francesa. Ens ha visitat per a berenar Paco Mir, que després de la vida a Tricicle, segueix amb la seva tasca de director teatral. Hem celebrat l'Any Nou Xinès al 'Dijous, paella' i hem repassat i analitzat l'actualitat del dia.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Tricicle s'ha passat 40 anys divertint-nos i divertint-se

El trio més famós de Catalunya s'acomiada dels escenaris amb HITS, l'espectacle que es podrà veure fins a final de març al Teatre Coliseum de Barcelona. Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans han repassat amb Robert Calvo aquestes quatre dècades d'humor, marcades sobretot per la seva aparició a la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Son tres 'truhanes' de l'escena.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Paco Mir reviu 'la Colometa' a una nova plaça del Diamant

L'actor català ja fa molt de temps que intenta fer-se un lloc en l'univers dels directors. I ho està aconseguint. Va rellegir 'La plaça del Diamant' fa un temps al Teatre Victòria amb gran èxit. I ara seguirà mostrant la seva creació durant un mes al Teatre Poliorama. Ens han visitat les dues actrius que donen vida a la Natàlia, que la representen en diferents moments dela vida.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Les relacions entre mares i filles poden ser una tragicomèdia

Avui han vingut a berenar al programa les actrius Mont Plans i Annabel Totusaus, que representen l'obra 'De mares i filles' al Teatre Poliorama de Barcelona. Totes dues, mare i filla, passen revista a la vida després de 5 anys separades i just abans que la mare perdi la vida per culpa d'una malaltia. Totes dues tenen moments dramàtics però també moments molt còmics.

TEATRE, A LA BRÚIXOLA

La Colometa reviu al Teatre Victòria

El Teatre Victòria és l'escenari d'una nova representació de 'La plaça del Diamant', de Mercè Rodoreda. La dirigeix Paco Mir. De la mà de l'Adriana Díaz hem descobert com és la Colometa que podem veure en aquesta obra, que està interpretada per dues actrius que ens han explicat les dues etapes de la vida de la Natàlia. És una obra de teatre deliciosa que prorroga en cartell fins el mes de març.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Paco Mir visita La Ciutat

Un dels membres del Tricicle, Paco Mir, ha passat avui pels micròfons de La Ciutat per conversar amb Mònica Günther sobre la trajectòria d’El Tricicle, que fa poc van anunciar que s’acomiadaven dels escenaris amb el seu espectacle “Hits”.

EN MÁS DE UNO

Tricicle: "Esta gira es un poco una despedida, acabaremos con 40 años de carrera"

Paco Mir, Joan Gràcia y Carles Sans, más conocidos como Tricile, presentan en Más de uno su gira, que aseguran que "es un poco una despedida, acabaremos con 40 años de carrera", por lo que recuerdan que es la última oportinidad de volver a verles. Además, invitan a Juan Ramón Lucas, Goyo Jiménez, Carlos Latre y Mago More a bailar con ellos Julio Iglesias.

Tricicle llega al Gayarre

Paco Mir: "El público de Pamplona es excepcional"

En Pamplona en la Onda Paco Mir, integrante de Tricicle, nos presenta los detalles su último espectáculo, una antología de sus mejores momentos con el que este grupo de humor gestual catalán pondrá punto y final a 40 años de andadura.

Hablamos de los test de compatibilidad genética de la mano de Estudio Médico Navarro

Pamplona en la Onda. 05/04/2017

Hoy en Pamplona en la Onda, Paco Mir, integrante de Tricicle, nos ha presentado los detalles su último espectáculo, una antología de sus mejores momentos con el que este grupo de humor gestual catalán pondrá punto y final a 40 años de andadura. Javier Abrego nos ha contado las últimas noticias relacionadas con las redes sociales. En el tiempo dedicado a Estudio Médico Navarro las biólogas Alba Torres y Nerea Sota nos hablarán de los test de compatibilidad genética. Un test de laboratorio enfocado a la detección de mutaciones que pueden ser causantes de enfermedades genéticas, de distinta índole y más o menos graves, que pueden repercutir en la calidad de vida de los descendientes de una pareja. También hemos regalado dos entradas para el encuentro Osasuna-Leganés en el espacio “Al Sadar con Carrefour”.