Temas

Osteopatia

"MÁS DE UNO CARTAGENA", CON DÁMARIS OJEDA

Hospital Perpetuo Socorro "Osteopatía"

Nos acercamos hasta el servicio de Osteopatía y Fisioterapia del Hospital Perpetuo Socorro, hablamos con Elia Martínez.

miércoles 18 noviembre 2020

Noticias Mediodía Cantabria 18/11/2020

Cantabria inicia la segunda quincena de cierre territorial con pésimos datos de contagio, hospitalización y ocupación de UCI. La actualización de datos arroja seis fallecidos más y acumula 291 muertos.

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

En Bones Mans 09/06/2019

Comencem el programa amb la presència del Dr Josep Just, assessor mèdic del programa. Parlem del risc d'infeccions quan, per exemple, hem d'asseure'ns en un lavabo públic d'un bar o d'una gasolinera però la veritat és que, comparats amb altres superfícies, el risc és molt menor. Qualsevol bany públic té probablement menys gèrmens que la pica de la cuina i, amb tota seguretat, menys que el lavabo que té davant, que és de llarg el lloc amb més patògens d'un bany. Continuem amb Mariola Moreno, de l'àrea de Treball Social de la Fundació ACE, Alzheimer Centre Ocupacional. Una de les prioritats de l’entitat és millorar la qualitat de vida dels pacients i també dels seus cuidadors, per això, amb l’objectiu d’oferir eines als familiars de les persones diagnosticades es duen a terme tallers i cursos diversos a través de l’Aula de Cuidadors especialment dedicada als familiars de persones que han estat diagnosticades recentment amb aquesta demència. Tot seguit, Carles Aguilar parla amb l'Oriol Vilaplana, director de la Clínica Miostaf, que acaba de complir el seu desè aniversari. Farem una visió global de com s'estructura una clínica especialitzada en fisioteràpia i osteopatia on treballen professionals de l'àmbit de la salut i l'activitat física. Sabrem com és prioritza l'atenció individual i personalitzada mitjançant la incorporació de noves tendències i de tecnologia innovadora.  I acabem amb la Dra Susana Jiménez, responsable de la Unitat d'Atenció al Joc Patològic de l'Hospital de Bellvitge. Comentarem el conveni Signat entre el CAC i l'Hospital Universitari de Bellvitge per elaborar materials didàctics per prevenir l'addicció a jocs i apostes, als videojocs, i als trastorns alimentaris.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 10/10/2018

Avui hem parlat dels casaments, amb motiu d'una troballa relacionada amb una boda asiàtica a Barcelona. Però hem volgut destacar aquells que acaben sent un fracàs. Ha vingut a berenar al programa un osteòpata, que es diu Quim Vicent i que ens ha ajudat amb alguns consells. I en Carles Lamelo ens ha portat els darrers productes que ha presentat Google a Nova York.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

El cos és savi: si l'escoltes, t'ajudarà a estar millor.

Quim Vicent és un doctor osteòpata, neuropsicoinmunòleg i posturòleg que ha vingut a berenar amb nosaltres i ens ha explicat totes aquelles coses que ens poden ajudar a millorar la salut del nostre cos i la nostra postura en diferents moments. Ho compila tot plegat al llibre que ara presenta "Aprendre a escuchar tu cuerpo" (Integral)