Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Óscar González

 • Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 26/11/2019

  Òscar Gonzàlez ens parla de "The mandalorian" serie ambientada en l'univers "Star Wars" i que encara no es pot veure a casa nostra. Alan Jornet ens presenta avui una professió molt interessant, la d'il·lustrador científic, i ho fem parlant amb en Roc Olivé. Jordi Gonzalez ens porta la seva secció de coaching.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 23/11/2019

  Pablo Mérida el nostre expert en cinema ens proposa avui "Los miserables" una película francesa que versiona el clàssic, sino mostra un relat de la França actual. David Cervelló en canvi ens parla de Frozen II. Óscar González a la secció d'història ens parla de la figura d'Alejando Magno.

 • Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 19/11/2019

  Òscar Gonzàlez ens parla de "the deuce" serie que arriba a la seva fi i que no només ens parla de personatges interessants, sinó que també ens parla de la història recent de Nova York. Jordi Gonzalez ens porta la seva secció de coaching i Angélica Triana ens parla de les dietes que busquen deixar molt de temps entre àpats per tal de cremar grasses.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nit d'Història

  Óscar González a la secció d'història ens parla de grans viatges, grans aventures al llarg dels anys. Com era viatjar a l'antiguitat? Quins han estat els reptes més arriscats i quant de temps els va dur realitzar aquests viatges que han fet història com el de Magallanes, Colom, Marco Polo...

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 16/11/2019

  Pablo Mérida el nostre expert en cinema ens proposa avui tres estrenes interessants, en especial "una de cotxes" amb el duel entre Ford i Ferrari portat a la pantalla gran. Óscar González a la secció d'història ens parla de grans viatges, grans aventures al llarg dels anys. Com era viatjar a l'antiguitat? Quins han estat els reptes més arriscats i quant de temps els va dur realitzar aquests viatges que han fet història com el de Magallanes, Colom, Marco Polo...

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 12/11/2019

  Òscar Gonzàlez ens parla de de la serie Watchmen que està tenint molt bona acollida entre la crítica especialitzada. A qui li pot agradar i en què es diferencia de la película i els còmics? Mayra Fernandez Fibla, terapeuta experta en addiccions ens parla avui dels problemes que genera la ludopatia. Jordi Gonzalez el nostre coach ens dona el seu consell setmanal per estar ben motivats.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nit d'Història

  Óscar González a la secció d'història ens porta l'edat fosca i altres moments històrics tot parlant del llibre "Imperios y bárbaros La guerra de la Edad Oscura. Parlarem amb l'autor José Soto Chica, una autèntica master class d'aquest historiador i ex militar.