Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Óscar González

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 19/06/2019

  Amb Òscar González analitzem les claus que han fet que tothom parli de la sèrie Chernobyl, que ha portat altre cop a la memòria els fets reals sobre els que es basa la ficció més radioactiva del moment. Entrevistem a Josep París, un dels autors de "Cuídate" un llibre que recull 15 històries personals de persones que els ha tocat cuidar èssers estimats i com això els ha canviat la forma d'entendre la vida. Parlem amb Aina Barca del seu projecte vital al Nepal per crear una escola d'allò més especial i necessària.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 04/06/2019

  Amb Òscar González analitzem el que ha significat The Big Bang Theory, una sitcom que arriba al seu final després de moltes temporades d'èxit. Parlem amb Carolina Laguna autora de contes de l'editorial Sentir, que fan amb la col.lecció creixecontes una gran tasca per fer contes escrits i creats per psicòlegs de prestigi. Jordi González, coach i formador, en parla del llac dels somnis.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 28/05/2019

  Els psicòlegs del programa Jose Antonio Alcuescar i Susana Sanchez ens expliquen què es fa a consulta, com és i perquè es va a una consulta de psicòleg. Òscar Gonzàlez ens analitza juntament amb el David i el Carles el que ha suposat el darrer capítol de Joc de Trons, ara que ja ha passat una setmana i els spoilers ja fan menys mal. Ha estat un bon final? Jordi gonzalez, el nostre Coach, ens parla dels castells que ens construim per protegir els nostres sentiments.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 14/05/2019

  Jose Antonio Alcuéscar i Susana Sánchez, els psicolegs del gabinete Rehder, ens porten un cop més la seva experiència, en aquesta ocasió tot parlant del que es conèix com el síndrome del "niu buit" Òscar Gonzàlez, el nostre home de les sèries ens parla de "Justo antes de Cristo" una de "romans" a la espanyola. Còmedia que ens analitza i compara amb altres produccions de temàtica similar que han tingut èxit a d'altres països.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 07/05/2019

  El nostre expert en sèries Óscar González analitza juntament amb David Cervelló la gran acollida de la nova proposta televisiva de ciència ficció que porta per títol "Star Trek Discovery", parlem del fenòmen "trekkie". Jordi González, el nostre coach ens parla del volcà de les emocions, com les coses es viuen amb passió al llarg de la vida. També fem propostes per estar en forma sense sortir de casa.