Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Óscar González

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 03/12/2019

  Òscar Gonzàlez ens parla de "The man in the high castle" serie ambientada en el que hauria passat si els nazis haguessin guanyat la segona guerra mundial. Amb la quarta temporada la sèrie arriba a la seva fi. Jordi Gonzalez ens porta la seva secció de coaching avui parlant del mirall de la felicitat. Marisol de la Orden entrevista a Agnès Brossa, psicòloga, que ens parla de conflictes per la custodia dels fills en pares separats i/o divorciats.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 30/11/2019

  Pablo Mérida, el nostre expert en cinema, comenta les principals propostes per aquesta setmana i destaquem "Last Christmas" amb Emilia Clarke i banda sonora plena de cançons de George Michael. Óscar González a la secció d'història ens proposa parlar de "El bestiario de las catedrales" i ho fem conversant amb el seu autor Mario Agudo Villanueva. Aprendrem molt del significat de la representació d'animals en l'art i la cultura popular.

 • Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 26/11/2019

  Òscar Gonzàlez ens parla de "The mandalorian" serie ambientada en l'univers "Star Wars" i que encara no es pot veure a casa nostra. Alan Jornet ens presenta avui una professió molt interessant, la d'il·lustrador científic, i ho fem parlant amb en Roc Olivé. Jordi Gonzalez ens porta la seva secció de coaching.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 23/11/2019

  Pablo Mérida el nostre expert en cinema ens proposa avui "Los miserables" una película francesa que versiona el clàssic, sino mostra un relat de la França actual. David Cervelló en canvi ens parla de Frozen II. Óscar González a la secció d'història ens parla de la figura d'Alejando Magno.

 • Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 19/11/2019

  Òscar Gonzàlez ens parla de "the deuce" serie que arriba a la seva fi i que no només ens parla de personatges interessants, sinó que també ens parla de la història recent de Nova York. Jordi Gonzalez ens porta la seva secció de coaching i Angélica Triana ens parla de les dietes que busquen deixar molt de temps entre àpats per tal de cremar grasses.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nit d'Història

  Óscar González a la secció d'història ens parla de grans viatges, grans aventures al llarg dels anys. Com era viatjar a l'antiguitat? Quins han estat els reptes més arriscats i quant de temps els va dur realitzar aquests viatges que han fet història com el de Magallanes, Colom, Marco Polo...

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 16/11/2019

  Pablo Mérida el nostre expert en cinema ens proposa avui tres estrenes interessants, en especial "una de cotxes" amb el duel entre Ford i Ferrari portat a la pantalla gran. Óscar González a la secció d'història ens parla de grans viatges, grans aventures al llarg dels anys. Com era viatjar a l'antiguitat? Quins han estat els reptes més arriscats i quant de temps els va dur realitzar aquests viatges que han fet història com el de Magallanes, Colom, Marco Polo...