Temas

Ley de segunda oportunidad

BERGADÀ ASOCIADOS

Com s'inicien els tràmits per acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat?

Entrevista amb Marta Bergadà, advocada de Bergadà Asociados, màster amb dret concursal i especialitzada en la Llei de la Segona Oportunitat. En aquesta ocasió ens situem al punt inicial de tot el procés i ens explica com s'inicien els tràmits per poder acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat, què passa en una primera visita amb els professionals de Bergadà Asociados i quin tipus de documentació cal tenir preparada per tal d'iniciar el procés.

BERGADÀ ASOCIADOS

Després d'acollir-me a la Llei de la Segona Oportunitat i haver obtingut l'exoneració dels meus deutes, puc tornar a contraure deutes?

Entrevista amb Marta Bergadà, advocada de Bergadà Asociados, màster amb dret concursal i especialitzada en la Llei de la Segona Oportunitat. Avui donem resposta a un dubte habitual, què passa si després d'acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat es contrauen deutes de nou? És una qüestió vital que afecta el futur financer i l'estabilitat de moltes persones, que si poden contraure deutes un altre cop, però amb la consciència d'aprendre de les experiències passades, prendre decisions responsables i rebent un bon assessorament.

BERGADÀ ASOCIADOS

Quins deutes es poden cancel·lar amb la Llei de la Segona Oportunitat?

En el complex món de les obligacions financeres, la Llei de la Segona Oportunitat emergeix com una eina legal significativa per a aquelles persones que busquen alleujament davant de deutes insostenibles. De la mà de Marta Bergadà, advocada de Bergadà Asociados, màster amb dret concursal i especialitzada en la Llei de la Segona Oportunitat, coneixem quins deutes es poden cancel·lar sota aquesta legislació i quant temps dura aproximadament el procés.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/02/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Continuen aquest dimecres les mobilitzacions del sector agrari incrementant els talls i bloquejos de carreteres a les comarques de Lleida. Parlem de relacions sentimentals amb la coach i mentora Núria Cusiné. Seguim ampliant coneixements sobre la Llei de la Segona Oportunitat amb Marta Bergadà i recorrem el barri de Balàfia, en concret el carrer Garrotxa i la seva comarca amb Joan Ramon González, president de l'Associació Amics de la Seu Vella de Lleida.

BERGADÀ ASOCIADOS

Quins són els requisits per acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat?

Entrevista amb Marta Bergadà, advocada de Bergadà Asociados, màster amb dret concursal i especialitzada en la Llei de la Segona Oportunitat, que ens explica quins són els requisits mínims per tal d'acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat i de quina manera s'inicia el procediment, a més de contextualitzar-ho amb un cas pràctic amb el que han estat treballant des del seu despatx.

BERGADÀ ASOCIADOS

Què és la Llei de la Segona Oportunitat?

Entrevista amb Marta Bergadà, advocada de Bergadà Asociados, màster amb dret concursal i especialitzada en la Llei de la Segona Oportunitat, que ens explica què és la Llei de la Segona Oportunitat, quin objectiu té i qui es pot acollir a aquesta llei.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/02/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Carolina López, directora de l'Animac, que ens parla de la 28a edició que s'inicia aquest dijous a Lleida centrada aquest any en la diversitat en el cinema d'animació. De la mà de Bergadà Asociados coneixem què és la Llei de la Segona Oportunitat. Seguim amb la coach i mentora de relacions sentimentals Núria Cusiné i en el tram final en Joan Ramon González, president de l'Associació Amics de la Seu Vella de Lleida ens acompanya fins al barri de Balàfia amb dos homentatges especials.