Temas

La Casa Azul

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 18/04/2019

Aquest dijous hem berenat amb Guille Milkyway, líder del grup 'La Casa Azul', que ens ha presentat el seu nou treball i amb qui hem compartit una entrevista màgica. A més, hem rebut a l'estudi la Mònica Günther, que ens ha portat una idea magnífica per poder planificar tots els àpats de la setmana, sobretot i necessitem emportar-nos la carmanyola a la feina.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 05/04/2019

Avui hem parlat de l'inici del Saló del Còmic de Barcelona, on es donen cita els amants d'aquest gènere literari. I hem preguntat a les persones que ens escolten quin superpoder voldrien tenir si fossin un súper heroi o una superheroïna. Hem berenat amb Guille Milkyway, líder de 'La Casa Azul'. Amb en Carles Lamelo hem viatjat fins a Andorra. Hem repassat l'actualitat amb Marc Navarro i hem entrevistat al cap de llista d'En Comú Podem Jaume Asens.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Guille Milkyway ens endinsa a la gran esfera

Aquesta tarda hem berenat amb el líder de 'La Casa Azul', formació musical que ara presenta el nou treball 'La gran esfera', en el que no ha perdut l'essència. Guille Milkyway ens ha explicat com ha creat aquest disc i també ens ha emocionat recordant grans temes històrics del grup.

No Mires Hacia Atrás 21/03/19

Vol. 193 "Esperar"

Queremos dedicar nuestro No Mires Hacia Atrás a la “espera”. Abordamos nuestro espacio de música a la paciencia de saber esperar, a ese acto de previsión, y aguardar una continuación de atención. Hoy nuestros cinco sentidos lo dedicamos a esa acción, el hecho de que sucederá algo, y ese caso es (entre otras cosas) esperar cada semana a nuestros dos colaboradores, Miguel Tébar y Tatiana Tereshkova que hoy llegan con un homenaje al esperado nuevo álbum de LA CASA AZUL, "La gran esfera"

Esto es para ti, Guille Milkyway