Temas

La Brúixola d'estiu

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 28/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Al xiringuito d'aquest últim divendres parlem amb en Marc Navarro i la Maria Gómez per parlar com els ha anat l'estiu al capdavant de 'La Ciutat d'Estiu', també amb en Robert Calvo parlem sobre les novetats que tindrem per 'La Brúixola a partir de dilluns. En actualitat hem parlat amb en Juli Alegre, director del patronat de turisme de Lleida per analitzar la temporada a Lleida. La Clara Mas ens parla de Joan Miró i les seves obres. I amb la Carla Garriga i el Marc Gómez Silvestre ens porten l'anàlisi de la seva particular actualitat.

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 27/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Al xiringuito d'aquest dijous parlem amb en Genís Matabosch, la persona que més en sap de circ del nostre país. En actualitat parlem amb el doctor Juanjo Garcia, cap de Pediatria de l'Hospital de Sant Joan de Deu i investigador que ha participat en l'estudi Kids Corona. També parlarem amb l'Arantxa Juan que ens parlarà de teories de la fi del món. I amb en Carlos Aguilar tornem a parlar sobre les sèries que ens van marcar.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 27/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Avui parlem de com està planificada la tornada al transport públic. El teletreball serà protagonista del cara a cara intergeneracional. Parlem de sèries amb Jaume Mas.

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 26/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Al xiringuito d'aquest dimecres parlem amb Jaume Sanllorente de l'ONG Sonrisas de Bombay. En actualitat parlem amb la Unió de pagesos sobre la situació que viuen de robatoris continuats de collites. La Maria José Cayuela ens explica el culebrot digital dels darrers dies: la retirada de Fortnite de l'App Store. I en Sheddad Kaid-Salah ens parla de la Biotecnologia Microbiana.

L’ACTUALITAT A FONS

La Unió de Pagesos reclama més vigilància per evitar

Aquest dimarts la unió de pagesos es va reunir amb representants dels Mossos d’Esquadra per fer arribar les preocupacions davant dels robatoris que estan patint. Els pagesos ja van alertar de la situació a principis d’agost però encara demanen més actuació per part de la policia per evitar aquests robatoris que es produeixen.

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 24/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Al xiringuito d'aquest dimarts ens acompanya Juliana Rueda, directora de l'estudi de gravació MiutBooks, especialitzat en audiollibres. La Rosa Domingo ens parla de com estirar del fil quan algú no vol explicar-se. L'Arantxa Pérez, la nostra influencer, ens donarà consells sobre ensenyament i psicologia en positiu. I en actualitat parlarem amb l'Institut de Bioenginyers de Catalunya sobre un estudi que ens ensenya els efectes del coronavirus a través de la percepcio de les imatges.