Temas

La Brúixola d'estiu

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 24/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant què prefereixen: els dies de sol o els de pluja?

Després d'això hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui del 2001 Joaquín Sabina va patir un infart cerebral. Seguidament hem rebut a la Leire Larrañaga, experta en marketing, per parlar que TikToK ha augmentat la protecció sobre els adolescents limitant els vídeos en la plataforma. A posteriori, l'Ana ha fet la seva secció parlant de covers mítics, i després la Ingrid ens ha parlat de cançons d'amor “pero mal”. A continuació la Sol també ens ha portat la seva secció per parlar de coses quotidianes i aspectes psicològics. I per acabar, com cada dia, hem comptat amb la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció del viral del dia.

LA BRÚIXULA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

Parlem de TikTok amb la experta en marketing Leire Larrañaga

Avui a la Brúixula d'Estiu hem parlat amb Leire Larrañaga, experta en marketing digital per tractar el tema que TikTok ha augmentat la protecció sobre els adolescents limitant els seus vídeos en la plataforma.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 19/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant quina ha estat la prohibició de la COVID que més els ha costat complir. Després d'això hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui, però del 2015 va morir l'actriu Lina Morgan. Seguidament hem entrevistat a Antonio Pastor, advocat i soci del bufet Círculo Legal Barcelona, per parlar de l'auge dels eCommerce. A posteriori, hem tingut la secció del Nacho, i després hem parlat amb Jordi Albert García, el CEO de James Brand & Co, sobre que aquest estiu el màrqueting surt a lligar. A continuació, hem rebut al Toni Mascaró, fundador i director d' eMascaró, per tractar el tema de la digitalització a les empreses. Després, la Carla Lladó ens ha portat la seva secció, i per acabar, com cada dia, hem comptat amb la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció del viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 18/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant si els havia passat alguna cosa que esperaven que passés, i que finalment no va succeir. Després d'això hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui del 1969 va finalitzar el Festival de Woodstock. Seguidament hem rebut a l'Albert Sancho, estudiant de periodisme, per parlar de pel·lícules que van predir el futur. A posteriori, hem entrevistat a Jordi Solé Tuya, director executiu de Kreedit, per tractar el tema de com afecta les pymes aquest segon any de pandèmia. A continuació la Leo Margets ens ha portat la seva secció setmanal, i també la Meritxell ha vingut per parlar de pel·lícules i bandes sonores. Després, hem parlat amb l'Emma Corretger, advocada, economista i sòcia de CIM Tax & Legal, sobre com afecta la nova Llei de la lluita contra el frau fiscal a les SICAV.

I per acabar, com cada dia, hem comptat amb la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció del viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 17/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer quin és el lloc on sempre voldrien tornar. Després d'això hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui del 1993 Alejandro Sanz va llançar al mercat el seu àlbum titulat “Si tú me miras”. Seguidament hem parlat amb Carlos Moreno, organitzador del Posidònia Fest. Després hem entrevistat a Joan Serra, director del congrès “International Mobility Congress” i director general de l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà, per parlar de la mobilitat sostenible. A posteriori, a la secció de gastronomia hem parlat amb la Núria Murtro, cuinera de La Boulangerie, a la Garriga, i després hem tingut una secció d'economia. A continuació la Ingrid Sunyer ens ha portat la seva secció setmanal per parlar de conspiracions. I per acabar, com cada dia, hem comptat amb la consulta del nostre filòsof de guàrdia, i la secció del viral del dia.

LA BRÚIXULA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

Parlem de mobilitat sostenible amb el Joan Serra

Avui a la Brúixula d'Estiu hem parlat de mobilitat sostenible amb el Joan Serra, director del congrès “International Mobility Congress” i director general de l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 13/08/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer quan ha sigut l'última vegada que s'han barallat amb algú. Després d'això i de les notícies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per parlar que tal dia com avui es conmemora el 60è aniversari de la construcció del mur de Berlín.

Seguidament, i per acabar el programa d'avui hem comptat amb la secció de la Judith Tiral i hem parlat de com trobar viatges barats a internet.