Temas

HOSTALERIA

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Grup Redbar 24h respon a les crítiques de la ministra Yolanda Díaz als horaris dels restaurants

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Felipe Alayeto, fundador i president executiu del Grup Redbar 24h, amb qui comentem les declaracions de la vicepresidenta segona i ministra de Treball Yolanda Díaz sobre la reducció de la jornada laboral i l'exemple que va posar sobre els horaris de la restauració. Unes declaracions que han despertat crítiques entre part del sector de l'hostaleria i la restauració.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

L'impuls enogastronòmic de Vilanova i el Garraf, que també ha deixat l'empremta de la Copa Amèrica

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Jordi Gasol, president del Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú que ens comenta com ha viscut el Gremi la preregata de la Copa Amèrica de vela, què ha suposat per als establiments hotelers i la restauració de la vila i de quina manera tot aquest impacte pot revertir en l'experiència enogastronòmica de la comarca.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

El Gremi d'Hostaleria treballa per crear un espai enogastronòmic a la plaça del Port de Vilanova els dies de la Copa Amèrica

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Jordi Gasol, president del Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú i que ens comenta l'activitat desTapa Vilanova, la ruta de la tapa turística de Vilanova i les previsions per aquest estiu, que són molt bones, amb la mirada posada al setembre i la col·laboració que el gremi planteja per crear una zona enogastronòmica durant la celebració de les regates de la Copa Amèrica de vela.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Aquest dimarts una cinquantena de vehicles han participat en una marxa lenta des d'Alcarràs fins a Barcelona per reclamar ajudes urgents per les gelades de principis del mes d'abril. També parlem del nou servei 'Hola, Empresa' que ha posat en marxa la regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de la Paeria i del pla d'impuls a la digitalització, amb Paco Cerdá i Imma Parra. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

El repte de l’hostaleria: a la recerca de treballadors i de conciliació

El sector de l’hostaleria de Lleida, i en general d’arreu de Catalunya, està tenint problemes per trobar personal de sala, cambrers i cambreres, per a treballar als establiments. “És molt difícil trobar personal qualificat i que tingui experiència professional perquè aquestes persones ja estan treballant”, explica a La Ciutat Lleida el xef Gabriel Jové. El problema no és nou però s’ha accentuat amb els dos anys de pandèmia i el fet que molts treballadors van canviar de sector arran del tancament de l’hostaleria. També cal sumar-hi les condicions laborals, no només de sou, sinó de conciliació familiar. Jové destaca la necessitat de millorar aquestes condicions i apel·la al respecte dels clients, perquè aquest engranatge de qualitat de vida també arribi als professionals de l’hostaleria: “No es pot anar a sopar a les 23h de la nit a un restaurant, tampoc un grup es pot presentar sense reserva o arribar mitja hora tard de l’hora acordada, tot això endarrereix la feina”.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A poques hores de l'aixecament de restriccions parlem amb Josep Castellarnau, president de la Federació d'Hostaleria de Lleida que valora el final de les mesures restrictives a bars i restaurants. Parlem del balanç turístic de la temporada d'estiu a les comarques de Lleida amb Juli Alegre, cap de promoció i màrqueting del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Actualitat del món audiovisual amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

L’ACTUALITAT A FONS

El sector de la restauració celebra la relaxació de mesures tot i que segueix reclamant millores i ajudes

Amb el final de l’Estat d’Alarma també ha arribat l’obertura dels bars i restaurants fins les 11 de la nit, donant la possibilitat de servir sopars. Ahir diumenge va ser el primer dia, i avui serà el primer dilluns que terrasses i interiors de restaurants es tornaran a obrir de nit. En parlem amb Xavier Guardià, de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de Tarragona.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/03/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Entrevista amb Ramon Solsona, secretari general de la Federació d'Hostaleria de Lleida. Parlem de l'actualitat esportiva confinada amb David Bachiller i Jesús Brufal ens recorda qui va ser Joan Oró.