Temas

dolç

DIJOUS, PAELLA

Mònica Günther es destapa com a mestra turronaire

Cada dijous la líder dels matins a Onda Cero Catalunya ve a La Brúixola a parlar-nos de menjar i de cuina. I aquesta setmana ha decidit portar-nos la recepta de dos dels torrons més populars: el de Xixona i el d'arròs inflat (més conegut com a torró Suchard). Ens ha destapat el secret d'aquests dolços nadalencs que costa molt poc de preparar a casa.

DIJOUS, PAELLA

Giovedì, paeglia: Salame di cioccolato e Panna cotta

Aquest dijous ens hem posat ben italians al programa. I, és clar, la Mònica Günther ha vingut amb dues receptes sota el braç dedicades al país transalpí. L'una de xocolata, i l'altra amb nata. Vaja, una gran aportació calòrica ara que arriba el fred de valent... i el Nadal!

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

T’atreveixes a combinar verdures amb dolç i fruites amb salat?

Avui el xef de La Ciutat, en Davide Tenconi, ens porta propostes per saber combinar la fruita amb menjar salat i les verdures, amb dolç. A més, com sempre, ens donarà algun truc perquè les verdures es mantinguin millor o descobrirem perquè li hem de posar sal a la fruita o productes dolços.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

Un bon esmorzar per començar el dia amb energia

A La Ciutat parlem dels esmorzars, aquell moment del dia que alguns consideren una autèntica meravella i altres, que tot just es preparen un cafè. Sense idees? Dolç o salat? El nostre xef Davide Tenconi ens porta algunes receptes salades per començar el dia amb energia.

DIJOUS, PAELLA

Els elaboradors de croissants, a favor de les banyes

La Mònica Günther ens ha vingut a parlar de croissants perquè aquesta setmana s'ha celebrat el dia mundial d'aquest dolç tant popular. Hem parlat amb Albert Roca, que és el guanyador del millor croissant de mantega d'Espanya durant dues edicions del certamen. Ell assegura que, juntament amb altres companys de professió, volen fer campanya per recuperar els croissants de banyes.