Temas

Cirugía estética

Con Eduardo Yañez

Más de uno Gipuzkoa 14/09/2021

ENBA cumple 30 años, 1991-2021, en defensa del baserritarra profesional. La organización agraria ENBA en Gipuzkoa nació el 15 de septiembre de 1991 y ahora, 30 años después, El 15 de septiembre de 2021, celebra los primeros 30 años con un acto con el lema “ 30 años, en defensa del baserritarra profesional”.

Actualidad de Gipuzkoa en Onda Cero

Más de uno Gipuzkoa 14/12/2020 con Eduardo Yañez

La actualidad de Gipuzkoa en Onda Cero San Sebastián con Eduardo Yañez en una jornada en la que hablamos de cirugía estética con la unidad de medicina estética del Hospital Quirón Salud Donostia y hacemos la última tertulia municipal del 2020.

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

Cirurgia d’augment de pit amb la Dra. Mireia Ruiz Castilla

Carles Aguilar parla amb la Dra. Mireia Ruiz Castilla sobre la cirurgia d’augment de pit que és la intervenció estètica més demandada i realitzada en els últims anys. L’objectiu és augmentar la grandària dels pits, en el cas dels pits petits, i retornar la turgència als pits que han perdut volum, per exemple després dels embarassos.

NOTICIAS MEDIODÍA

Pisamos la calle: La cirugía estética y sus peligros

Hoy pisamos la calle para hablar de los cambios estéticos. Los retoques que más se realizan los ciudadanos y cuáles son los peligros que hay. ¿Somos los españoles adictos a los retoques para mejorar nuestro aspecto? o al contrario confiamos en los resultados naturales del gimnasio y la fuerza de voluntad.

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

En Bones Mans 24/11/2019

Parlem del proper Black Friday, un costum originari dels Estats Units que ja s'ha popularitzat Arreu del món com una de les dates comercials més destacades de l'any, també a casa nostra. Per a molts consumidors aquests dies marquen l'inici de la temporada de compres de Nadal i volem facilitar consells sobre aquest tipus de vendes amb la Directora de l'Agència Catalana del Consum, Elisabeth Abad. Tot seguit comentem el tema dels distintius ambientals pels propietaris de vehicles de la Direcció General de Trànsit (DGT). Etiquetes de diferents colors per aplicar restriccions de circulació a determinats vehicles. Ens ho explica la Carme Sabater, Presidenta de la CUS - Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat. Salut, Consum i Alimentació. El següent contingut fa referència a la teràpia hormonal substitutòria en la menopausa. Avantatges i efectes secundaris que pot comportar aquest tractament per la dona i de quina manera la farmacogenètica pot ajudar a prendre decisions en funció de com cada dona metabolitza els estrògens com a tractament substitutiu. Ho comenten amb el Dr. Joan Sabater Tobella, President de Eugenomic. I acabem amb la Dra. Mireia Ruiz Castella, Directora de l'Institut Ruiz Castilla. Parlem sobre la tècnica anomenada “Mommy makeover”. Es tracta d'un canvi d'imatge de la dona després de tenir un nadó que està sent promoguda per conegudes estrelles internacionals que acaben de ser mares i volen recuperar l'atractiu de la seva figura després de donar a llum. Es tracta d'un conjunt d'intervencions de cirurgia plàstica l'objectiu és recuperar la forma i finor dels pits, un abdomen pla i eliminar el greix sobrant, especialment la zona de cuixes i abdomen.