Temas

Bingo

OLVIDO Y...EL BINGO

Alaska: "Pasé una tarde maravillosa y divertida en el Bingo"

Nuestra Alaska nos trae una selección de canciones relacionadas con el Bingo. Una tarde de Bingo con unos amigos acaba en una tarde especial. ¿Quién no ha ido con ese amigo que le gusta más jugar, ese que menos y ese que solo va por comerse el brazo gitano?

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 12/11/2019

Avui ha vingut a berenar al programa el líder d'aquesta ràdio. Amb Carlos Alsina hem celebrat el Premi Ondas que se li entregarà aquesta setmana a Barcelona i hem repassat moments de la seva trajectòria a la que és la seva casa. A més, hem fet el relat de l'actualitat del dia amb Laura Estrada i Gerard Sanz i hem debatut sobre l'addicció al joc amb diferents experts. Hem plantejat aquest tema amb Georgina Boixereu, que també ens ha portat la seva càpsula del temps. Avui hem ressuscitat Antonio González 'El pescaílla'.

DEBAT, A LA BRÚIXOLA

Per prevenir la ludopatia cal més educació i una major implicació de totes les parts

Avui hem debatut sobre el món del joc i la ludopatia. Un nou pla d’usos a Barcelona regularà la implantació dels locals de joc i apostes per fer front als problemes de salut i dependència que generen aquestes activitats. N'hem parlat amb la regidora de Salut de l'Ajuntament de la capital catalana, Gemma Tarafa, i n'hem fet debat amb Francesc Perandreu, president de l'Associació Centre Català d'Addiccions Socials i amb Joan Devesa, president d'Acordjoc.

LA VIDA DE JOSEMI

Josemi | ¿Es Alsina adicto al bingo?

Josemi Rodríguez-Sieiro nos cuenta en Más de uno su indignación con una señora que le dijo que Carlos Alsina no duerme porque después de trabajar se va al bingo. Por otro lado, comenta "el metro no me gusta" y confirma "en Madrid he ido un día desde Velázquez hasta la Plaza de Toros y me di cuenta que prefería ir andando".