Temas

BERENAR

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Javier Solo reuneix 43 músics al seu nou disc

Aquest cantautor de Terrassa ens ve a presentar el seu nou treball 'Mejor solo y bien acompañado', en el que canta a l'amor però sobretot al desamor. En aquest CD compta amb la col·laboració de 43 professionals de la música de tot Espanya i part de l'Amèrica Llatina.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 20/11/2018

Avui hem dedicat el programa als nens i les nenes amb motiu del Dia Universal de la Infancia. Hem preguntat a les persones que ens escolten amb quines joguines s'ho passaven bé quan eren petites. Hem rebut a l'estudi l'exconseller Joaquim Nadal, amb qui hem berenat. I hem anat fins a Tarragona, de la mà de l'Adriana Díaz, per conèixer els serveis que el consistori de la ciutat ofereix a la gent gran.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 07/10/2018

Avui hem dedicat el programa al tren! I ho hem fet perquè avui és noticia un ensurt a l'estació de Sants de Barcelona amb una maleta que transportava un objecte sospitós. Ha vingut a berenar a l'estudi Manel Pousa, el 'Pare Manel'. I hem parlat de l'elevada taxa d'abandonament escolar a Catalunya. Amb Gabriel Figueredo i José Agustín Gómez hem completat l'actualitat.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Alba Molina canta flamenc en la intimitat

La cantant sevillana, filla de Lole y Manuel, ofereix tres concerts únics a Barcelona en sales de petit format, una d'elles amb capacitat per a només 36 persones. Tot plegat per obrir el cicle Club Circuit, que pretén donar importància a aquests locals.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Jordi Basté rescata l'investigador Albert Martínez

El periodista català es torna a posar en la pell de l'investigador Albert Martínez, que estant de vacances a Nova York rep una trucada que l'avisa d'un crim al mercat de La Boqueria de Barcelona. Ens presenta aquest llibre escrit a quatre mans amb Marc Artigau.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Carme Ruscalleda baixa la persiana del Sant Pau

La cuinera catalana tanca les portes del seu restaurant a Catalunya, però no deixarà de fer projectes pel món. Robert Calvo conversa amb ella per analitzar la situació del sector gastronòmic espanyol.