Temas

Aigües de Barcelona

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 22/03/2019

Avui hem explicat que Pedro Almodóvar torna als cinemes amb 'Dolor y gloria'. Hem glossat la seva figura i la seva filmografia juntament amb les persones que ens escolten. Hem berenat amb el company periodista José Luis Gallego, que ens ha presentat el seu llibre 'Plastic detox'. Hem commemorat el Dia Mundial de l'Aigua amb Aigües de Barcelona i hem explicat les notícies del dia de la mà de Laura Pons.

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

Aigües de Barcelona condona el deute a les famílies vulnerables

Avui hem commemorat el Dia Mundial de l'Aigua de la mà d'Aigües de Barcelona. Ens ha visitat Núria Latorre, la directora de clients de la companyia d'aigües, que ens ha explicat que des del 2012 hi ha en marxa un pla per ajudar a totes les persones i famílies en situació de risc. Se'ls ha condonat el deute pendent i se'ls ajuda a abonar el cost del subministrament i el consum.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 16/11/2018

Es detecta el primer cas de dengue autòcton a Catalunya. Pendents de la reunió dels partits d'aquesta tarda al Palau de la Generalitat a la que no assistiran ni PP ni C's ni la CUP. I també hem explicat que l’àrea metropolitana de Barcelona ha obert un expedient sancionador a l’empresa Aigües de Barcelona per una suposada infracció molt greu per manca de transparència.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 05/06/2018

Avui és el Dia Mundial del Medi Ambient, amb aquest motiu parlem d’una iniciativa que ha inaugurat avui Aigües de Barcelona: el jardí de les papallones. Ens visita també el professor de mates de Youtube, David Calle. Parlem de com fer una maleta de forma eficient amb Fabiana Finetto i de Manon Lescaut amb Agustí Filomeno del Gran Teatre del Liceu.