Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Aigües de Barcelona

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 22/03/2019

  Avui hem explicat que Pedro Almodóvar torna als cinemes amb 'Dolor y gloria'. Hem glossat la seva figura i la seva filmografia juntament amb les persones que ens escolten. Hem berenat amb el company periodista José Luis Gallego, que ens ha presentat el seu llibre 'Plastic detox'. Hem commemorat el Dia Mundial de l'Aigua amb Aigües de Barcelona i hem explicat les notícies del dia de la mà de Laura Pons.

 • Notícies Migdia amb Miriam Franch

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies Migdia 16/11/2018

  Es detecta el primer cas de dengue autòcton a Catalunya. Pendents de la reunió dels partits d'aquesta tarda al Palau de la Generalitat a la que no assistiran ni PP ni C's ni la CUP. I també hem explicat que l’àrea metropolitana de Barcelona ha obert un expedient sancionador a l’empresa Aigües de Barcelona per una suposada infracció molt greu per manca de transparència.

 • Audio Mònica

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 05/06/2018

  Avui és el Dia Mundial del Medi Ambient, amb aquest motiu parlem d’una iniciativa que ha inaugurat avui Aigües de Barcelona: el jardí de les papallones. Ens visita també el professor de mates de Youtube, David Calle. Parlem de com fer una maleta de forma eficient amb Fabiana Finetto i de Manon Lescaut amb Agustí Filomeno del Gran Teatre del Liceu.