Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Sanitat impulsa el projecte Vila-joves en acció

La iniciativa preten implicar els joves que ajuden altres joves de la ciutat a canviar els seus hàbits saludables, a més promoure campanyes per a prevenir l´alcohol.

ONDACERO.ES | CASTELLON | Actualizado el 16/07/2018 a las 13:16 horas

La regidora de Sanitat Silvia Gómez i el responsable de la UPC José Gisbert han presentat el projecte Vila-Jove en Acció.

La regidora de Sanitat Silvia Gómez i el responsable de la UPC José Gisbert han presentat el projecte Vila-Jove en Acció. / ONDACERO.ES

Regidoria de Sanitat, treballa en l'impuls d'un moviment juvenil centrat en la promoció d'hàbits de vida saludables entre els seus iguals. La regidora de l'àrea, Silvia Gómez, i el responsable de la UPCCA, José Gisbert, han donat a conèixer la iniciativa, que busca que siguen els propis joves els que proposen idees creatives que ajuden altres membres del col•lectiu juvenil de la ciutat a canviar els seus hàbits de consum i a traslladar, d'igual a igual, el missatge que per a passar-ho bé no cal beure.

Vila-joves en acció és un programa dirigit a joves que sorgeix des dels joves, en el qual l’UPCCA es limitarà a intervenir i supervisar”. “Pensem que fent campanyes amb la nostra mirada d'adults perdíem una part del col•lectiu juvenil”, indica el tècnic d e la UPCCA José Gisbert, que destaca que “no cal oblidar que, en uns anys, aquesta generació serà la que moga els fils de la vida a Vila-real i, si des d'ara comencen a transformar els seus hàbits de vida i d'oci, podrem tenir una generació més sana i afí als costums que ja s'estan implantant en altres països europeus i en altres zones d'Espanya.

Hui hi ha convocada una nova reunió a la BUC, oberta a qualsevol persona que vulga participar.