Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

El ple actualitza les tarifes del servei d´aigües potables

La sessió ha servit per donar compte de l´aprovació de la liquidació del pressupost del passat any 2017.

ONDACERO.ES | CASTELLON | Actualizado el 16/07/2018 a las 15:49 horas

La corporació municipal durant el ple extraordinari del mes de març celebrat ahir dimecres.

La corporació municipal durant el ple extraordinari del mes de març celebrat ahir dimecres. / ONDACERO.ES

L'Ajuntament de Vila-real ha celebrat un Ple extraordinari en el qual s'ha donat compte de la resolució d'Alcaldia relativa a l'aprovació de la liquidació del pressupost de l'exercici 2017, amb uns romanents per a despeses generals 4.669.367 euros milions d'euros. Així mateix, pel Ple també ha passat un informe de la Intervenció municipal referent al compliment de l'objectiu d'estabilitat pressupostària, del límit de deute i la regla de despesa, elaborat amb motiu de la liquidació del pressupost municipal de 2017.

Tal com va explicar recentment l'alcalde, José Benlloch, l'Ajuntament haurà de realitzar un nou Pla Econòmic Financer a causa del pagament de diverses sentències urbanístiques a la fi d'any que “van desquadrar els comptes” i recorda que “la nefasta herència del PP ens segueix llastrant cada dia, impedint complir els objectius marcats”.

El Ple també ha aprovat per unanimitat l'actualització de les tarifes vigents de l'adjudicatària de la concessió del servei de proveïment d'aigües potables, que gestiona la Sociedad de Fomento Agrícola Castellonense S.A. (FACSA).