Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

L´equip de govern prepara un pressupost responsable i previsible

El consistori aposta per reduir el deute i mantindre l´aliança amb la societat de Vila-real.

ondacero.es
  Madrid | 12/12/2019
El portaveu de l´equip de govern ha anunciat la data d´aprovació dels pressupostos

El portaveu de l´equip de govern ha anunciat la data d´aprovació dels pressupostos / ONDACERO.ES

L´Ajuntament de Vila-real ajorna l´aprovació dels pressupostos per al 23 de desembre, en vegada del 17 com estaba previst, per a que “l´oposició dispose d´uns dies més per estudiar els comptes i plantejar les seues propostes”, apunta el portaveu de l´equip de govern, Javier Serralvo.

El ple serà extraordinari i l´equip de govern es compromet a donar totes les dades a l´oposició “i una vegada estiguen els informes tècnics, celebrarem una comissió informativa d'Hisenda i, posteriorment, convocarem el ple extraordinari, ateses les peticions de l'oposició”, ha anunciat el portaveu municipal.

Serralvo ha volgut recordar la intenció d'aprovar un pressupost “responsable i previsible”, amb l'objectiu de “tornar a reduir el deute a la fi del 2020, i apostant per mantindre l'aliança amb la societat de Vila-real”.