Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

La Fira Gastronòmica acull 40.000 persones durant les festes patronals

Segons les dades de la Policia Local augmenten en 17 les queixes veinals respecte a les festes de 2018.

ondacero.es
  CASTELLON | 09/09/2019
La Reina i les Dames junt amb els membres de la junta de festes en el castell de focs d´artifici fi de festes.

La Reina i les Dames junt amb els membres de la junta de festes en el castell de focs d´artifici fi de festes. / ONDACERO.ES

L´Ajuntament de Vila-real ha destacat l'elevada participació registrada durant els deu dies de festes, amb més de 260 actes, i ha posat com a exemple les 40.000 persones que han passat per la Fira Gastronòmica, una de les novetats d'aquestes festes, impulsada amb la col•laboració de la Comissió de Penyes.

El regidor de Festes Diego Vila, el president de la Junta de Festes José Pasqual Colás i el cap de la Policia Local José Ramón Nieto han fet balanç de les festes patronals i han destacat la gran afluència de públic als concerts de Fangoria, Los Secretos i Lone Star, així com al concurs de paelles, el concurs d'empedrats i la Nit de Penyes amb tombet de bou.

Respecte al balanç d'actuacions de la Policia Local, el comissari principal ha detallat que s'han registrat 63 queixes per molèsties de penyes, 17 més que a les festes de 2018, la majoria durant el primer divendres de festes, quan hi havia programades una gran quantitat d'actuacions musicals als 'casals'. El regidor de Festes, Diego Vila, ha recordat que Vila-real té creada una Comissió Especial per la convivència entre penyes i veïns que seguirà treballant per a minimitzar les molèsties de les penyes.