Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Arranca una campanya de vigilancia i control al volant

La Policia va a controlar les activitats que s´han demostrat més perilloses al volant.

ONDACERO.ES | CASTELLON
| 17/09/2018
Els agents controlaran que els conductors que els conductors respecten les normes de seguretat.

Els agents controlaran que els conductors que els conductors respecten les normes de seguretat. / ONDACERO.ES

La Unitat de Trànsit de la Policia Local s'encarregarà de comprovar, fins al diumenge 23, que tots els conductors respecten les recomanacions i normes bàsiques per a evitar distraccions al volant i circular de manera segura.

Les distraccions són considerades com un factor de risc en la conducció i es qualifiquen com a tal aquells successos, activitats, objectes o persones que, dins o fora del vehicle, capten l'atenció del conductor i la desvien de la tasca de conduir.

Els agents de la Policia Local se centraran a controlar algunes de les activitats que s'han demostrat més perilloses, com pot ser l'ús del telèfon mòbil per a respondre telefonades, llegir o enviar missatges.

Encendre un cigarret i ajustar la ràdio també suposen apartar la vida de la carretera, per la qual cosa també es consideren conductes de risc, a les quals se sumen consultar mapes o llegir documents, circular sota els efectes de l'alcohol, portar xiquets esvalotant o plorant, tractar d'expulsar insectes del cotxe, així com la fatiga, la somnolència, l'estrès i l'ansietat.