Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Onda Cero Catalunya hi participa amb una programació especial

'The Shopping Night Barcelona 2013' omplirà el Passeig de Gràcia d'òpera

The Shopping Night Barcelona 2013 té aquest any l'òpera com a fil conductor. Coincideix amb el bicentenari del naixement de Giuseppe Verdi i Richard Wagner. L'acte omplirà Passeig de Gràcia i els carrers adjacents d'activitats vinculades amb aquests compositors.

Robert Calvo | Barcelona
| 19/11/2013
The Shopping Night Barcelona 2013

The Shopping Night Barcelona 2013 / Onda Cero

The Shopping Night Barcelona, promoguda per Amics del Passeig de Gràcia, pretén crear una experiència de cultura, moda i lifestyle en el principal eix comercial de la ciutat. La cita és el proper 28 de novembre des de les 8 del vespre fins la 1 de la matinada.

L'acte pretén fer de Passeig de Gràcia un palau d'òpera, ambientant cada tram d'aquesta artèria comercial en obres de Verdi i Wagner i oferint al públic assistent des d'espais lúdics o gastronòmics fins a llocs de promoció, moda o espectacles. Entre els assistents hi haurà els padrins de l'edició d'enguany, Montserrat Martí Caballé (filla de Montserrat Caballé) i l'actor José Corbacho. També acudiran Mar Raventós, presidenta de Codorníu; Susana Gallardo, propietària de Pronovias; Natalia Álvarez i les actrius Loles León i Fabiola Toledo.

Onda Cero Catalunya estarà present durant tota la jornada al Passeig de Gràcia, des d'on es portarà a terme una programació especial amb motiu de l'esdeveniment. Donarà el tret de sortida amb connexions en directe al programa 'La Ciutat' amb Albert Lesan (de 12:30h a 14h), al que seguirà 'Notícies Migdia' amb Miriam Franch (de 14:20h a les 14:30h). Ja a la tarda passaran per l'escenari Kubikat de Provença amb Passeig de Gràcia el programa 'Ona Esportiva' amb Albert Arranz (de 15h a 16h), 'Els Imperdibles' de Llucià Ferrer (de 19h a 20h) i l'informatiu 'Notícies Vespre' amb Robert Calvo i tot l'equip dels serveis informatius de l'emissora (de 20:30h a 21h). Tancaran la programació especial els espais 'Dos a la cuina' amb Mònica Günther i Eduard Pascual (de 21h a 21:30h) i 'Pont Barcelona - Madrid' amb Víctor Bottini (de 21:30h a 22h).