Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Cada dimarts a les 21h

Optimisme en temps difícils

Cada dimarts a Onda Cero Catalunya et proposem millorar la teva qualitat de vida.

Onda Cero | Barcelona
| 10/10/2013
Daniel Carabel i Oscar Perezdolz a 'La Gran Vida'

Daniel Carabel i Oscar Perezdolz a 'La Gran Vida' / Onda Cero

La Gran Vida és un programa presentat per Oscar Perezdolz i Daniel Carabel que difón un missatge d'optimisme que ajuda a valorar els petits plaers quotidians i que ofereix una visió positiva de l'actualitat i la qualitat de vida amb la participació de l'audiència.

Cada setmana descobrim la cara més desconeguda de les celebritats i els seus secrets per a una millor qualitat de vida. Parlem de medicina i salut, per promoure hàbits saludables en un entorn amè i rigorós, de la mà de prestigiosos professionals. Una altra de les seccions es titula 'Vida 4G' i acosta als oients les últimes novetats en noves tecnologies aplicades a millorar la salut.

Dediquem temps a la gent gran, amb propostes imaginatives per a ells i elles. I també posem a l'antena les receptes més saludables de la mà de reconeguts xefs.