Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Programació especial

Onda Cero Catalunya surt al carrer per Sant Jordi

L'emissora farà una programació especial des de la Plaça de Catalunya de Barcelona amb motiu de la Diada del 23 d'abril.

Onda Cero | Barcelona
| 02/04/2014
Sant Jordi a Onda Cero Catalunya

Sant Jordi a Onda Cero Catalunya / Onda Cero

Com cada 23 d'abril, Onda Cero Catalunya estarà present a la festa de Sant Jordi amb edicions especials dels diferents programes de la casa. Serà una jornada que començarà a les 12:30h amb el programa 'La Ciutat'. Albert Lesan i Mònica Günther saludaran des de l'escenari de Plaça de Catalunya per copsar com respira Barcelona en un dia tan important. Passaran per l'espai diferents escriptors i grups musicals.

A les 14:20h Miriam Franch explicarà com ha respirat el matí de Sant Jordi també des d'allà en un monogràfic 'Notícies Migdia'. Un informatiu que relatarà el tradicional esmorzar amb els escriptors i també amb els polítics. Dues cites tradicionals de cada 23 d'abril.

A les 15h Albert Arranz es posa al capdavant del programa 'Ona Esportiva', que un any més no faltarà a la cita amb els seguidors del futbol. Tota la informació dels terrenys de joc i la tertúlia habitual de cada dia. Amb tot l'equip d'esports d'aquesta emissora.

Ja a les 19h, enfilant el tram final de Sant Jordi, Llucià Ferrer animarà a tots els vianants de Plaça de Catalunya amb el seu programa 'Els Imperdibles'. Acompanyat per Gemma Tarragó i també per la Iaia Antònia.

A banda dels programes en directe, també es farà una edició especial de 'Gente Viajera Catalunya' amb Esther Eiros i Carles Lamelo.