Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Onda Cero Catalunya estrena el programa "El Candidat"

Amb la participació dels oients i públic a l'estudi.

ondacero.es |  | 03/05/2011

Logo ONDA CERO egm

Logo ONDA CERO egm / ondacero

Les emissores a Catalunya de la cadena de ràdio ONDA CERO estrenen demà dijous 14 a les 19h. el programa “El Candidat” que consta d’una sèrie de sis programes especials per conèixer les propostes dels candidats a les properes eleccions autonòmiques del 28 de novembre. Els diferents candidats et sotmetran a les preguntes d’una taula de periodistes, dels oients i el públic a l’estudi, i d’una fila zero formada per diversos representants de la societat civil catalana.

La taula de periodistes de “El Candidat” estarà formada per Albert Montagut (director del diari ADN), Francesc Robert (director d’Onda Cero Catalunya), Sònia Domènech (delegada a Catalunya de La Razón) i Esperanza Garcia (delegada a Catalunya d’Antena 3). El programa, presentat i moderat per Xavier Casanovas, s’emetrà sempre en directe, de 19h. a 20h. a l’estudi 1 (Rambles 88-96 Barcelona) d’Onda Cero Catalunya.

El programa està obert a la participació dels oients i del públic a l’estudi, que podran fer preguntes en directe al candidat convidat. A més, hi haurà una fila zero de 5 convidats representatius d’entitats, organitzacions o associacions de la societat catalana, que també podran intervenir amb preguntes sobre les qüestions que més els preocupi de cara a les properes eleccions.

Pel que fa a la fila zero, demà assistiran al programa Anna Rosa Martínez, portaveu de Greenpeace a Catalunya; Salvador Guillermo, secretari general de Fepime Catalunya; Cristina Faciaben, secretaria socioeconòmica de Comissions Obreres; Mohamed Iqbal, president de l'Associació Cultural Camí de la Pau; i un representant d'Omnium Cultural.

“El Candidat” s’estrena el 14 d’octubre amb el president de CiU, Artur Mas, però també rebrà al president de la Generalitat, José Montilla (25 octubre), al president d’ERC, Joan Puigcercós (21 octubre); a la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho (19 octubre); al secretari general d’ICV, Joan Herrera (2 novembre); i al president de Ciutadans, Albert Rivera (28 octubre).

Els oients també podràn seguir en directe el programa a través de la pàgina d’internet d’Onda Cero i fer les seves preguntes per dues vies: a través del facebook d’Onda Cero Catalunya o del mail catalunya@ondacero.es.