Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Cada divendres a 'Notícies Vespre'

Un minut per a la lectura: 'Cent dies de felicitat'

Donar-li la volta a un dels moments més durs de la vida d'una persona. Això és el que el cineasta italià Fausto Brizzi fa a la seva primera novel·la 'Cent dies de felicitat'. Una obra on repensa la vida d'un malalt terminal de càncer, en Lucio.

Estefanía Pino | Barcelona
| 01/04/2014
Un minut per a la lectura: 'Cent dies de felicitat'

Un minut per a la lectura: 'Cent dies de felicitat' / Onda Cero

Sota una mirada optimista, el protagonista decideix viure i sentir els dies que li queden amb la màxima intensitat. És, en essència, un camí de recerca del sentit de la vida i de la felicitat. Brizzi veu la vida des d'una òptica positiva, t'ensenya aquella manera de fer sempre íntegra i sencera malgrat les adversitats. Així ho transmet amb aquesta història on Lucio es diagnosticat de càncer de fetge en fase terminal. Només tindrà cent dies de vida. Un fet que condueix al protagonista a passar comptes amb ell mateix i amb la seva gent, assaborint al màxim cada moment. Una de les peculiaritats és que al cáncer l'anomena amic Fritz. Diu que ho fa per desdramatitzar. Parla així de la malaltia d'una manera familiar i menys agressiva. De l'editorial Planeta 'Cent dies de felicitat' ja està a la venda.