Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Onda Cero Catalunya n'és l'emissora oficial

Jornada d'homenatge a la PIME al Palau de Congressos de Barcelona

Onda Cero Catalunya participa el proper 26 de novembre en aquest acte d'homenatge a la petita i la mitjana empresa. Un reconeixement a la tasca d'aquestes empreses.

Onda Cero | Barcelona
| 19/11/2013
Els ponents d'Homenatge Pime, el 26 de novembre a Barcelona

Els ponents d'Homenatge Pime, el 26 de novembre a Barcelona / Onda Cero

Homenatge PIME s'acostarà a les estratègies, la gestió de les persones i la comercialització del producte durant el matí del proper 26 de novembre. Ja a la tarda arribarà el torn del creixement empresarial a través de la tecnologia, el comerç exterior i el pensament positiu. Hi participaran entre altres Josep González, president de PIMEC, i també l'economista Leopoldo Abadía.

"Si a la Pime li va bé, a tots ens va bé". Sota aquest lema prop de 1.200 representants de pimes es reuniran a Barcelona. Sens dubte, aquesta és una bona oportunitat per a les petites i mitjanes empreses. Un bon moment per fer contactes, trobar inspiració, aprendre altres models de negoci i veure experiències d'èxit.

Onda Cero Catalunya realitzarà en directe el programa 'La Ciutat' amb Albert Lesan de 12.30h a 14h des del Palau de Congressos de Barcelona. Un especial amb entrevistes a ponents, a la organització de l'esdeveniment econòmic i també a assistents a aquest homenatge a les petites i mitjanes empreses.

La inscripció a l'acte és gratuïta i es pot fer a través del web www.homenajepyme.com. Homenatge PIME té el patrocini de Bankinter, Gas Natural Fenosa, Fundación Repsol i Vueling. Onda Cero n'és l'emissora oficial.