Temas

zona franca

CIUTAT SOLIDÀRIA, ZONA FRANCA BARCELONA

ArtePaliativo, com l'art ajuda en el procés d'una malaltia avançada

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració de Zona Franca Barcelona avui hem parlat amb la Fundació ArtePaliativo. L'entitat té com objectiu acompanyar les persones que pateixen una malaltia avançada a través de l'expressió artística.

CIUTAT SOLIDÀRIA, ZONA FRANCA BARCELONA

Ciutat Solidària - Acompanya – Ca n’Eva

I els dimecres és moment del Ciutat Solidària, on cada setmana coneixem una associació i la tasca que desenvolupa. Aquesta setmana parlem amb la fundació Acompanya – Ca n’Eva. És una entitat sense ànim de lucre que treballa amb l’objectiu d’acompanyar a les persones en els seus períodes de dol. I hem pogut repassar quines són les principals ajudes que duen a terme des de l’entitat amb el seu President, en Miquel Mola.

En Cádiz

Zona Franca Cádiz presume en Barcelona de potencialidades y de futuro

“Nuestra Zona Franca, casi centenaria, nació como heredera del comercio exterior del que Cádiz fue puerta durante todo el Siglo XVIII. Tres siglos después nuestra localización estratégica sigue intacta y es una de nuestras potencialidades como polo logístico”, ha expuesto González durante su intervención en este foro internacional