Temas

trilogía

Carlos Ruiz Zafón inédito en "La ciudad de vapor. Todos los cuentos".

'La ciudad de vapor' de Carlos Ruiz Zafón

Además de la tetralogía de El Cementerio de los Libros Olvidados, Carlos Ruiz Zafón escribió once relatos --cuatro de ellos inéditos hasta hoy, y el resto de difícil acceso-- que se entrelazan para proyectar el eco de los personajes y los motivos de sus grandes novelas. Con La Ciudad de Vapor, Ruiz Zafón quería reconocer la fidelidad de sus lectores ofreciéndoles una nueva obra que profundiza en su universo literario.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Visibilizar l'amor homosexual és fonamental per combatre l'oblit

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres l'escriptor murcià Jan J. Martí, que ha escrit el què ja anomena 'La trilogía del olvido'. Un compendi de 3 llibres que tenen diferents històries dins. Totes protagonitzades per homes homosexuals. Les ha construït a partir de fotografies antigues en les que hi apareixen parelles d'homes. La seva literatura serà sèrie de televisió gràcies a una productora que ja n'ha comprat els drets.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

La novel·la negra agrada perquè ens ajuda entrar al costat fosc que tots tenim

Avui ens ha visitat per a berenar l'escriptor italià Sandrone Dazieri. Ell ens ha portat la seva darrera novel·la 'El Rey' (Negra Alfaguara), en la que relata les vivències d'una ex-inspectora de policia que es diu Colomba Caselli i el seu amic inseparable Dante Torre. Sandrone Dazieri ens ha explicat que el gènere negre no té gaire volada a Itàlia, que agraden més les històries que no facin pensar i que siguin amables.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Amaia Salazar torna a aparèixer a la vida de Dolores Redondo

Avui ha vingut a berenar al programa l’escriptora Dolores Redondo, que ens porta, de nou, al seu personatge més estimat i també reconegut pels seus seguidors. Rescata Amaia Salazar per a la seva nova novel•la ‘La cara norte del corazón’ (Destino). La protagonista de la trilogia de El Baztán ens porta ara als Estats Units. Concretament, a Nova Orleans.