Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

trilogía

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Visibilizar l'amor homosexual és fonamental per combatre l'oblit

  Avui ha vingut a berenar amb nosaltres l'escriptor murcià Jan J. Martí, que ha escrit el què ja anomena 'La trilogía del olvido'. Un compendi de 3 llibres que tenen diferents històries dins. Totes protagonitzades per homes homosexuals. Les ha construït a partir de fotografies antigues en les que hi apareixen parelles d'homes. La seva literatura serà sèrie de televisió gràcies a una productora que ja n'ha comprat els drets.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  La novel·la negra agrada perquè ens ajuda entrar al costat fosc que tots tenim

  Avui ens ha visitat per a berenar l'escriptor italià Sandrone Dazieri. Ell ens ha portat la seva darrera novel·la 'El Rey' (Negra Alfaguara), en la que relata les vivències d'una ex-inspectora de policia que es diu Colomba Caselli i el seu amic inseparable Dante Torre. Sandrone Dazieri ens ha explicat que el gènere negre no té gaire volada a Itàlia, que agraden més les històries que no facin pensar i que siguin amables.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Amaia Salazar torna a aparèixer a la vida de Dolores Redondo

  Avui ha vingut a berenar al programa l’escriptora Dolores Redondo, que ens porta, de nou, al seu personatge més estimat i també reconegut pels seus seguidors. Rescata Amaia Salazar per a la seva nova novel•la ‘La cara norte del corazón’ (Destino). La protagonista de la trilogia de El Baztán ens porta ara als Estats Units. Concretament, a Nova Orleans.