Temas

Suïssa

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Suïssa acull una festa que se celebra un cop cada generació

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo hem entrevistat la responsable de Turisme de Suïssa per parlar d'una festa que se celebra només un cop cada generació. Enguany, ens toca tornar a parlar-ne perquè la localitat de Vevey celebra vint anys després la seva gran festa dels viticultors.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Els millors vermuts d'Espanya

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo hem entrevistat a Esther Bachs, autora de la Guia del Vermut (Ed. Planeta). Amb ella hem parlat del resorgiment del vermut i de les millors vermuteríes de Catalunya i del conjunt d'Espanya.

28/03/2019 SUÏSSA (LA BRÚIXOLA)

La part més natural de Suïssa

Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo ens porta de viatge a Friburg, un dels paradissos naturals de Suïssa, a La Brúixola amb Robert Calvo.

28/03/2019 SUÏSSA (LA CIUTAT)

Escapa’t a Baisela i Zurich per vacances

Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo ens porta de viatge a les ciutats de Basilea i Zurich, a Suïssa, al programa La Ciutat amb Mónica Günther.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

La Via Alpina, la millor ruta de senderisme de Suïssa

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo volem gaudir de la natura i per això avui els suggerim un paradís per als excursionistes. Marxem de vacances a Suïssa de la mà de l’oficina de turisme d’aquest país. Suïssa està plena d’indrets on gaudir del senderisme. La Via Alpina és el clàssic entre els senders de gran recorregut suïssos. En 20 etapes amb recorreguts diaris recorrerà els Alps septentrionals de Suïssa. 14 ports alpins i una variada cultura, flora i fauna alpines faran les delícies dels excursionistes. La Via Alpina és una ruta intensa de senderisme de muntanya enmig del món de conte dels Alps suïssos. Ens ho explica Elena Affeltranger, Media Manager de Turisme de Suïssa.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 30/03/2019

Podcast del programa complet de Gente viajera Catalunya amb Carles Lamelo. En aquesta edició, us parlem de la Japan Restaurant Week, una iniciativa per gaudir a Barcelona de la millor cuina japonesa a preu reduït. També marxarem de viatge a la República Txeca, Suïssa i Alemanya gràcies a la Setmana del Turisme d'Onda Cero Catalunya. En l'espai de gastronomia, participarem d'un intercanvi entre la cuina basca i la madrilenya en el projecte "bravas vs. pil pil".

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/03/2019

Avui hem berenat amb Mariona Castillo, una artista que ara versiona els temes més coneguts de David Bisbal al Teatre Condal de Barcelona. A més, hem viatjat a Suïssa de la mà de Carles Lamelo i també ha vingut la Mònica Günther amb el seu #DijousPaella, en el que hem parlat d'un restaurant de Barcelona en el que es menja totalment a les fosques. Marc Navarro ens ha explicat les notícies del dia i hem fet debat amb els diputats i les diputades del Parlament.

EL PROGRAMA DE VIATGES D´ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera catalunya 19/05/2018

En aquesta edició de Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo descobrirem els vins i caves més selectes disponibles als aparadors de les botigues gourmet. També ens visiten els responsales de Turisme de Suïssa par parlar del turisme cultural i farem la Ruta del Tram, amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Encara en turisme de proximitat, els proposarem les activitats més curioses de la campanya Benvinguts a pagès, un cap de setmana dedicat al turisme rural i que tindrà lloc el 9 i 10 de juny.