Temas

Marcos Chicot

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Marcos Chicot ens porta a la Grècia dels filòsofs per entendre el seu llegat

Marcos Chicot és un psicòleg clínic que fa temps que assaboreix l’èxit amb la literatura. El gruix del què ell ha escrit gira al voltant de la cultura clàssica, de la Grècia antiga. Ell ens porta fins a aquell moment de la història per poder conèixer les bases de la nostra civilització.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 27 de novembre hem berenat amb el psicòleg clínic i expert en Grècia, Marcos Chicot. En actualitat parlem amb Antònia Giménez, directora d’ocupació de la Creu Roja, que ha ajudat a ocupar 1.000 persones durant la pandèmia. També parlem amb els comerciants de Lleida sobre com han viscut els petits comerços el Black Friday. Amb en Guillem Cabeza repassem la història d’un any a través de les preguntes.

Tras los asesinatos de Pitágoras y Sócrates, ahora llega el asesinato de Platón

Marcos Chicot presenta en La Calle de los Libros, El Asesinato de Platón.

Hoy en La Calle de los Libros, con Tony Rham y Palmira Benajas, paseamos con Marcos Chicot. Un paseo tranquilo por la Atenas clásica en la que transcurre una novela en la cual la filosofía y la política se entremezclan con las pasiones de los protagonistas. Tal y como hiciera en su momento con El Asesinato de Pitágoras y el Asesinato de Sócrates, Marcos Chicot nos presenta en Calle de los Libros su último trabajo editado también por Planeta.

lo explica paco paniagua

Presentadas las novelas ganadora y finalista del Premio Planeta 2016

"Todo esto te daré" de Dolores Redondo, novela de Ganadora del Premio Planeta 2016 y "El asesinato de Sócrates" de Marcos Chicot, novela finalista, han sido presentadas en un acto celebrado en el Instituto Cervantes de Madrid. Ambas novelas salen hoy a la venta.