Temas

La Tertulieta

La tertúlia cultural d'onda cero Tarragona

La Tertulieta. Capítol 220

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 15 d'octubre amb Pablo Alcaraz, David Serra, César Carrasco i Carlos Izquierdo. Parlem de la MTV i repassem alguns dels millors videoclips de la història.

La tertúlia cultural d'onda cero Tarragona

La Tertulieta. Capítol 219

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 8 d'octubre amb Pablo Alcaraz, David Serra, César Carrasco i Carlos Izquierdo. Especial James Bond.

La tertúlia cultural d'onda cero Tarragona

La Tertulieta. Capítol 218

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 1 d'octubre amb Pablo Alcaraz, David Serra, César Carrasco i Carlos Izquierdo. Parlem d'Antonio Gasset i d'un dels impulsors de la música reggae, Lee Perry.

La tertúlia cultural d'onda cero Tarragona

La Tertulieta. Capítol 217

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 24 de setembre amb Pablo Alcaraz, David Serra, César Carrasco i Carlos Izquierdo. Parlem de Mario Camus i del Festival de Cinema de San Sebastián.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 17/09/2021

Podcast del programa La Ciutat del divendres 17 de setembre de 2021. Actualitat. Agenda amb les Mazzanti Sisters. la Tertulieta amb David Serra, Carlos Izquierdo i César Carrasco.

La tertúlia cultural d'onda cero Tarragona

La Tertulieta. Capítol 216

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 17 de setembre amb Pablo Alcaraz, David Serra, César Carrasco i Carlos Izquierdo. Especial Frank Capra.

La tertúlia cultural d'onda cero Tarragona

La Tertulieta. Capítol 215

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 10 de setembre amb Pablo Alcaraz, David Serra i Carlos Izquierdo. Parlem de l'Omar Little de The Wire i de Jean Paul Belmondo. Repassem llibres, sèries, pel·lícules i documentals que parlen del 11S

La tertúlia cultural d'onda cero Tarragona

La Tertulieta. Capítol 212

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 23 de juliol amb Pablo Alcaraz, David Serra i Carlos Izquierdo. Contraprogramem la inauguració dels Jocs Olímpics de Tòquio. Parlem dels nostres records olímpics.

LA TERTÚLIA CULTURAL D'ONDA CERO TARRAGONA

La Tertulieta. Capítol 210

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 9 de juliol amb Pablo Alcaraz, David Serra, Carlos Izquierdo i César Carrasco. Parlem de Louis Armstrong i de dos dels nostres festivals preferits: Cannes i Arco.

La Tertúlia cultural d'onda cero Tarragona

La Tertulieta. Capítol 209

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 2 de juliol amb Pablo Alcaraz, David Serra, Carlos Izquierdo i César Carrasco. Parlem de quadres per exposar a casa.