Temas

La Ciutat Tarragona

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 30/11/2021

Podcast del programa La Ciutat del dimarts 30 de novembre de 2021. Actualitat. Parlem de salut mental amb la presidenta del Col·legi Oficial de Psicologia de Tarragona, Eva Llatser. Destaquem les estrenes més interessant de desembre en el món de les sèries amb Víctor Navarro. Cuina amb el xef Pep Moreno.

Accident mortal a la Nuclear

El bomber mort a Ascó ja havia acabat el seu torn

El bomber que va morir a la central nuclear d'Ascó dimecres passat havia acabat la seva jornada laboral i va activar-se per socórrer als treballadors intoxicats, segons ha relatat el comitè d'empresa de Falck, subcontracta de la planta atòmica.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 29/11/2021

Podcast del programa La Ciutat del dilluns 29 de novembre de 2021. Actualitat. Entrevista al regidor de comerç del Vendrell, Rubén Gràcia. Parlem d'alimentació saludable amb la nutricionista Blanca García-Orea. Esports amb Pedro Rodríguez.

LA TERTÚLIA CULTURAL D'ONDA CERO TARRAGONA

La Tertulieta. Capítol 226

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 26 de novembre amb Pablo Alcaraz, David Serra, César Carrasco i Carlos Izquierdo. Parlem d'actors i actrius del passat i del present.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 23/11/2021

Podcast del programa La Ciutat del dimarts 23 de novembre de 2021. Parlem amb Joan Roig, alcalde d'Alcanar, sobre l'estat del municipi amb les darreres pluges. Entrevista a Ricard Checa, director del digital La República Checa per parlar de la nova edició dels Premis de Comunicació Tarragona. Actualitat. Parlem de sèries amb Víctor Navarro. L'espai de cuina amb el xef Pep Moreno.

Temporal

La pluja torna amb força a Terres de l'Ebre

L'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, explica a La Ciutat com s'està vivint al municipi un nou episodi de pluges, que si bé no és comparable al de l'1 de setembre, ha fet que la població torni a reviure, amb angoixa, aquells moments.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 22/11/2021

Podcast del programa La Ciutat del dilluns 22 de novembre de 2021. Actualitat. Entrevista al periodista Rafa Marrasé, director del mitjà Porta Enrere i autor del llibre "Tarragona, el rastre del sutge". Parlem d'alimentació saludable amb Cèlia Rodríguez. Esports amb Pedro Rodríguez i amb Marcel Quirós, com a convidat, per parlar de la seva futura participació al Rally Dakar.

La tertúlia cultural d'onda cero Tarragona

La Tertulieta. Capítol 225

Podcast de la tertúlia cultural del divendres 19 de novembre amb Pablo Alcaraz, David Serra, César Carrasco i Carlos Izquierdo. Parlem del Diable i de com històrica i culturalment se l'ha representat.

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 18/11/2021

Podcast del programa La Ciutat del dijous 18 de novembre de 2021. Actualitat. Parlem amb Agustí López de la noeva edició del TEDx Tarragona. Bons Vins amb Anna Casabona. L'espai d'Art amb Emma Zahonero (MV Arte)

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 17/11/2021

Podcast del programa La Ciutat del dimecres 17 de novembre de 2021. Actualitat. Entrevista a Òscar Ologaray, portaveu del Banc d'Aliments de les comarques de Tarragona per parlar del Gran Recapte. Històries de Romans amb Joaquín Ruiz de Arbulo. L'espai de crims amb Marta Bros i Georgina Coca.