Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Guateque

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Els Tiki Phantoms ens porten de 'guateque'!

  Els Tiki Phantoms és una formació que ve del més enllà. Avui n'hem tingut dos membres a l'estudi, que han berenat amb nosaltres. Són 'El Caníbal' i 'El Dorado', que ens han presentat el darrer disc de la formació catalana. Es titula 'Disco Guateque' i en ell hi ha versions de temes com 'La chica yeye', 'Como una ola', o 'Ni tú ni nadie'.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 13/09/2019

  Avui hem muntat el 'guateque' de La Brúixola per saber com eren aquelles festes que moltes persones de les que ens escolten organitzaven en el seu dia. Ho hem fet amb motiu de la visita per a berenar de dos membres del grup 'Tiki Phantoms', que ens han presentat el seu disc 'Disco guateque'. A més, hem estrenat la secció 'Passos perduts', en la que Xavier Abelló ens fa l'anàlisi política de la setmana. Amb en David Cervelló hem passat el filtre a l'actualitat de la setmana i hem fet el rànquing de les faves de la setmana. La Maria Gómez, en Pablo Alcaraz, la Núria Mora i en Marc Navarro ens han portat de ruta per Catalunya pre presentar-nos tots els plans de cap de setmana.