Temas

Gremi d'Hotels

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 04/05/2019

Podcast del programa complet de Gente viajera Catalunya amb Carles Lamelo. En aquesta edició, entrevistem al director del Gremi d'Hotels de Barcelona per parlar dels riscos que té per al turisme l'increment d'establiments il·legals. Viatgem a Ceilan de la mà del Gran Teatre del Liceu, amb motiu de l'estrena de l'òpera 'Els pescadors de perles' de Bizet; els proposem una escapada de turisme familiar per aprendre idiomes i recorrerem les Dolomites italianes amb Giacomo Bassi. En l'espai de gastronomia visitarem el restaurant Tobiko de Toledo, on cuinen les millors croquetes del món.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Els hotels de Barcelona aporten 320 milions d'euros en impostos cada any

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo hem parlat amb el director del Gremi d'Hotels de Barcelona, Manel Casals per parlar de com es preveu la temporada d'estiu i aquesta de Setmana Santa que tot just ha començat. El Gremi ha fet públic fa uns dies un informe que assegura que aporten 320 milions d'euros en impostos cada any. D'aquests, 12 van a l'Ajuntament de Barcelona, que només inverteix 4,5 a la promoció turística.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 23/03/2019

Podcast del programa complet de Gente viajera Catalunya amb Carles Lamelo. En aquesta edició, parlem de la darrera proposta del Gremi d'Hotels de Barcelona sobre certificat de la Biosphere per als hotels sostenibles de la ciutat. Visitem Futuroscope, de la mà de la seva directora a Espanya, Montse Balaguer, els expliquem com llogar una embarcació per viure unes vacances nàutiques i entrevistem Quico Taronjí, un intrèpid navegant que coneixereu de les seves aventures televisives.