Temas

Catalunya Caixa

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

ACENCAS, finalista del Premi Ciutat Solidària 2019

Avui a La Ciutat de Mònica Günther hem fet un programa especial on hem conegut el guanyador i el finalista dels premis Ciutat Solidària 2019. ACENCAS ha estat l’entitat finalista. La Mònica Günther i el Marc Navarro han entrevistat el seu president, Francesc Perendreu, minuts després de recollir el guardó.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

L’urbanisme de Barcelona és masclista?

Avui a La Ciutat de Mònica Günther hem parlat d’urbanisme feminista. Com es modifica l’estructura de les ciutats per tal de garantir la seguretat de les dones?

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

La Fundació Alzheimer Catalunya i els mecanismes de prevenció de futur

Tornem a retrobar el tema de l’Alzheimer. Parlem amb l’Anna Rovira, Advocada i Membre del Patronat de la Fundació Alzheimer Catalunya i amb Paqui Gómez, Treballadora Social y Directora de l’Àrea “Ajudar i Protegir” de la mateixa Fundació. Parlem dels mecanismes de prevenció de futur, de l’àmbit jurídic, del que hi ha al darrera del diagnòstic de l’Alzheimer i de com acompanyar a la persona en la presa de decisions.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 03/05/2019

Si Barcelona és coneguda arreu del món per alguna cosa a més a més del Barça és per la seva arquitectura i la història que amaga però… no tots els edificis son tant autèntics com semblen. Avui a Secrets de Barcelona, en Xavi Casinos ens destapa el ‘fake’ d’un edifici gòtic del Born que en realitat, és dels anys 60. Avui es el primer divendres del mes de maig i això vol dir que ens visita l’indígena català, en Victor Martín per explicar-nos les particularitats d’aquest mes. Un mes on comencen a nèixer els pollets, el rossinyol canta a les nits i les cireres encara estan verdes però començen a tenir bona mida. Diumenge és el dia de la mare i si molts encara no sabeu què regalar-li nosaltres us proposem bons restaurants per anar a dinar. Bé, nosaltres no, el Gastronopitecus Edu Pascual que com cada divendres ens convida a la seva secció.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 12/02/19

Avui ha arrencat al Tribunal Suprem el judici del procés amb els 12 polítics independentistes al banc dels acusats. També pendents avui dels Congrés dels Diputats on s'han començat a debatre els pressupostos generals de l'estat. I també hem explicat que el jutge ha absol als 41 acusats en el cas de Catalunya Caixa.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 04/10/2018

Les discrepàncies entre Junts per Catalunya i ERC torna a bloquejar el Parlament. Pendents també avui de dos judicis. D'una banda, l'inici del judici contra l’antiga cúpula de Catalunya Caixa a la Audiència de Barcelona. De l'altra, el judici del Cas Nadia, que avui queda vist per sentència.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Rut Nieves: 'L'amor és infinit, no es destrueix. Es transforma.'

L’escriptora Rut Nieves i el seu llibre “El Amor de Tu Vida”. Rut Nieves treballava en un despatx d’arquitectes a Alemanya i va decidir deixar-ho tot per a investigar sobre el poder de la ment i les emocions. Després de formar-se com a Coach amb alguns dels grans referents mundials ha escrit tres llibres d’èxit: Cree en ti, Haz tus Sueños Realidad i El Amor de Tu Vida. D’aquest últim, en sabem més coses al programa d’avui.