Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Vila-real cerca penystes joves per convertir-se en agents del coneixement

La UPCCA treballa en la creació de la nova Xarxa Agents Coneixement i el dilluns es convoca la primera reunió informativa.

ONDACERO.ES | CASTELLON | 14/09/2018

La inicitiva preten formar a joves de 14 a 35 anys

La inicitiva preten formar a joves de 14 a 35 anys / ONDACERO.ES

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), de la Regidoria de Sanitat, treballa en la creació de la nova Xarxa Agents Coneixement, a la qual vol incorporar penyistes d'entre 14 i 35 anys.

La xarxa estarà formada per membres de les penyes, que a banda d'estar en contacte amb les festes i l'oci de Vila-real, participaran en la creació i desenvolupament d'accions preventives que es realitzen des de l’UPCCA i que tindran una continuïtat durant l'any, i no només durant els festejos patronals.

Els integrants aprendran a actuar de mediadors en situacions en les quals la convivència estiga en perill i ajudaran a afavorir la comunicació i la bona relació entre les penyes. Per aquest motiu, cerquem joves que “siguen populars en la seua penya per la seua personalitat, creativitat o capacitat per a conciliar, escoltar i ajudar” explica la regidora de Sanitat, Silvia Gómez.

Tots els integrants de la Xarxa rebran informació necessària per a ser agents, com tècniques de lideratge i comunicació aplicades a la mediació social, entre altres habilitats i coneixements. Així mateix, quan un Agent Coneixement acabe el seu temps de permanència en la Xarxa, rebrà una beca de 150 euros anuals durant un període màxim de dos anys.

La inicitiva convoca una primera reunió informativa que tindrà lloc el proper dilluns, 17 de setembre, a les 19.30 hores, a la sala d’actes de l'edifici de Serveis Socials (C/ Josep Ramon Batalla, 38).

Els interessats a participar tenen fins al 30 de setembre per a enviar un correu electrònic a upcca.vilareal@gmail.com indicant el seu interès a formar part de la Xarxa Agents Coneixement durant els anys 2018 i 2019, juntament amb el seu nom, cognoms, data de naixement i telèfon de contacte. En el cas de ser menor de 18 anys, haurà d'aportar una autorització signada pels seus pares o tutors.