Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Torna el concurs de Guitarra per a Joves Francesc Tàrrega

Els primers tres guanyadors del concurs tindràn plaça per participar en el Curs Internacional d´Interpretació Musical Francesc Tàrrega.

ONDACERO.ES | CASTELLON | 12/06/2018

El regidor de Tradicions Santi Cortells junt amb la directora de l´IES Francesc Tàrrega Ariadna Portalés junt amb la concertista Ana Archilés.

El regidor de Tradicions Santi Cortells junt amb la directora de l´IES Francesc Tàrrega Ariadna Portalés junt amb la concertista Ana Archilés. / ONDACERO.ES

Després de la seua recuperació fa dos anys, torna el Concurs de Guitarra per a Joves, que al desembre celebrarà la seua edició número 23, gràcies a l'impuls de l’Associació Cultural Rondalla Francesc Tàrrega, que compta amb la col•laboració de l'IES Francesc Tàrrega i les regidories de Tradicions i Joventut.

La cita tindrà lloc el 15 i 16 de desembre en Francesc Tàrrega i està dirigida a joves d'entre 11 i 21 anys que cursen educació primària, secundària, batxillerat o algun dels graus que s'imparteixen en el conservatori.

Els tres primers guanyadors rebran, a més d'un diploma acreditatiu, una plaça per a participar en el Curs Internacional d'Interpretació Musical Francisco Tárrega, que organitza la UNED en el Termet. Els guanyadors de l'anterior edició participaran, gràcies a la beca obtinguda, en el XXIV Curs Internacional d'Interpretació Musical Francisco Tárrega, que se celebra en la ciutat del 30 de juny al 8 de juliol i els joves que resulten guanyadors al desembre podran assistir de forma gratuïta a l'edició que es prepara per al 2019.

Els interessats poden inscriure's a través del perfil de Facebook de l'Orquestra Francisco Tárrega i a través del seu web www.orquestatarrega.com. A més de tallers molt pràctics per a guitarristes, la nova edició arriba amb novetats, amb especialistes de renom i amb la confirmació d'una persona molt important del sector el nom del qual es donarà a conèixer en breu.