EMPRESES AMB HISTÒRIA

Yorkshire, referència de la indústria de la química

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya, amb el patrocini de Banc Sabadell, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de Yorkshire, una empresa que porta dècades dedicada al món de la química.

EMPRESES AMB HISTÒRIA

Xocolates Jolonch, dos segles molt dolços

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya, amb el patrocini de Banc Sabadell, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de Xocolates Jolonch, una empresa amb més de dos segles de vida.

EMPRESES AMB HISTÒRIA

El triomf internacional d'Artero

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya, amb el patrocini de Banc Sabadell, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem d’Artero, una empresa amb més d’un segle de vida i avui en dia, líder mundial en tot tipus d’eines i utillatge de perruqueria canina.

EMPRESES AMB HISTÒRIA

Un grup d'amics, l'inici del Club Esportiu Hispano Francès

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya, amb el patrocini de Banc Sabadell, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem del club esportiu Hispano Francès, una empresa que porta des de 1943 apostant per l’esport.

EMPRESES AMB HISTÒRIA

HIPOGEGANT

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem d'Hipogegant, una empresa d'articles per a la llar que ofereix, des de l'any 1980, els millors productes al millor preu.

EMPRESES AMB HISTÒRIA

Autortuño: Més de 30 anys en el sector de l'automòbil

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem d'Autortuño, una empresa que ofereix cotxes d'ocasió i de segona mà a Barcelona des de fa més de tres dècades.

EMPRESES AMB HISTÒRIA

Total Telecom: més de 20 anys de connectivitat

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de Total Telecom, una empresa que ofereix serveis d'atenció telefònica a grans companyies

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Empreses amb història 24/01/2019 PINTER

Al podcast Empreses amb història d'Onda Cero Catalunya, repassem la trajectòria de diferents. Aquesta setmana parlem de Pinter, l’empresa de pintures que enguany celebra el seu 25è aniversari.

Empreses amb història

Nocilla, 50 anys de la popular crema de cacau

Al podcast Empreses amb història d'Onda Cero Catalunya amb Robert Calvo, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de Nocilla, la crema de cacao que ens acompanya des de fa mig segle.

Empreses amb història

Caprabo, la cadena de supermercats fa 60 anys

Al podcast Empreses amb història d'Onda Cero Catalunya amb Robert Calvo repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de Caprabo, la cadena de supermercats fundada al 195 a Catalunya.