Temas

vieira

Máis de Un Pontevedra

Cociñamos vieira galega de Porto de Cambados con Santiago Alfonso do Beiramar

A vieira galega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a cociñala en compañía dos mellores cociñeiros galegos. Hoxe acompáñanos Santiago Alfonso, desde a cociña do Restaurante Beiramar no Grove.

PROGRAMA COMPLETO

Más de Uno Pontevedra 31/03/2023

Abrimos o programa coa actualidade do día e conversando co portavoz municipal do PP e candidato á alcaldía de Pontevedra, Rafa Domínguez. Buscamos a previsión metereolóxica e, como cada último venres do mes, convertemos a radio nun conto educativo en compañía de Carmen Quinteiro. Ademais, marcamos axenda cultural e de ocio para a primeira fin de semana de Semana Santa que temos por diante.

Máis de Un Pontevedra

Cociñamos vieira galega de Porto de Cambados con Alberto González Prelcic

A vieira galega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a cociñala en compañía dos mellores cociñeiros galegos. Hoxe acompáñanos Alberto González Prelcic desde o restaurante "Silabario" con Estrella Michelín en Vigo.

PROGRAMA COMPLETO

Más de Uno Pontevedra 10/02/2023

Abrimos o programa coa actualidade do día e conversamos co cociñeiro Alberto González para aprender a cociñar a Vieira de Cambados. Buscamos a previsión metereolóxica para esta fin de semana e, ademais, como cada venres, convertemos a radio nun conto en compañía de Carmen Quinteiro. Completamos o programa marcando axenda cultural, de ocio e festiva.

Máis de Un Pontevedra

Cociñamos vieira galega de Porto de Cambados con Javier Olleros

Avieiragalega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade davieirade Porto de Cambados e aprendemos a cociñala en compañía dos mellores cociñeiros galegos. Hoxe acompáñanos Javier Olleros desde "Culler de Pau" no Grove.

GASTRONOMÍA EN ONDA CERO

Cociñamos vieira galega de Porto de Cambados con Lucía Freitas

A vieira galega é o marisco con máis fama internacioal e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a cociñala en compañía dos mellores cociñeiros galegos. Hoxe acompáñanos Lucía Freitas con dúas receitas sinxelas e saborosas.

PROGRAMA COMPLETO

Más de Uno Pontevedra 25/11/2022

Abrimos o programa coa actualidade deste 25-N, Día Internacional para a Erradicación da Violencia contra as Mulleres, e conversando coa gañadora do II Premio Sesé Mateo, a xornalista Cristina García López. Como cada venres convertemos a radio nun conto con Carmen Quinteiro e o de hoxe é educativo. Ademais, completamos o programa coa axenda cultural que nos leva ata o recinto feiral de Pontevedra para visitar o stand de Kalandraka en Culturgal e saudar a Bibiana Candia e Xosé Cobas: o domingo presentan "Azucre".

Gastronomía en Onda Cero

Cociñamos vieira galega de Porto de Cambados con Lucía Freitas

A vieira galega é o marisco con máis fama internacioal e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a cociñala en compañía dos mellores cociñeiros galegos. Hoxe acompáñanos Lucía Freitas con dúas receitas sinxelas e saborosas.

Eventos gastronómicos

A cofradía de Cambados recupera a Festa da Vieira

El Parque Torrado es el lugar elegido para revitalizar una de las citas gastronómicas más esperadas del año. Hasta el domingo 17 se celebra una degustación masiva en la capital do albariño.

En Más de Uno Talavera

Cocinando con El Milano (04/06/2021)

En nuestra sección semanal de cocina nuestro cheff Roberto García nos ha preparado hoy un rico plato de temporada. Hemos elaborado unas vieras con escabeche de piña y tierra de aceitunas negras. Todo maridado con vinos de nuetsra tierra de la DO Méntrida.