Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

la ciutat

 • El tranvía de Barcelona

  ENQUESTA

  Creus que el tramvia per la Diagonal pot ser una solució als problemes de trànsit a l'entrada i sortida de Barcelona?

  Aquesta és la setmana clau per al tramvia de Barcelona. La falta d'acord polític podria deixar al calaix el projecte de transformació urbanística més important del mandat de l'alcaldessa Ada Colau. Aquest divendres arriba al plenari de l'Ajuntament la versió reduïda del pla amb la perllongació del tram des de Glòries fins a Verdaguer. Un traçat que facilitaria, si s'aprova, la mobilitat a zona del Besòs amb Sant Adrià i Badalona.

 • Audio Mònica

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 12:30h 16/03/2018

  Repassem les notícies amb Míriam Franch i els resultats del sorteig de la Champions amb Gerard Sanz. Escoltem la nostra audiència fent imitacions. Ens visiten els advocats Jordi i Gemma de Català Reinon per respondre a consultes sobre temes jurídics.

 • Audio Mònica

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 13:00h 14/03/2018

  Parlem amb Oriol Esculies, director del Projecte Home, sobre la proliferació del consum de cocaïna a Barcelona. Entrevistem Juan Francisco Ferrándiz, autor de la novel·la "La Terra Maleïda". A l'espai Ciutat Solidària parlem amb Beatriu Masià, cofundadora de l'associació Tamaia. El coach Julio Rosales ens explica com podem respondre a les preguntes difícils o incòmodes d'una entrevista de feina.

 • Audio Mònica

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 12:30h 14/03/2018

  El govern de Barcelona ha augmentat les subvencions a diferents entitats afins a la formació d'Ada Colau, expliquem aquestes dades amb Miriam Franch i Laura Pons, i busquem la reacció de l'oposició municipal amb una entrevista al regidor del PdeCat Raimond Blasi i a la presidenta de C's a l'Ajuntament, Carina Mejías.

 • Audio Mònica

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 13:00h 13/03/2018

  La personal shopper Fabiana Finetto ens dona consells per a núvies d'última hora. Entrevistem Pau Roca, director de l'obra "Bull" que es representa aquests dies a la Villarroel. Agustí Filomeno, cap de màrketing del Liceu, ens dona una guia pràctica per anar a l'òpera.

 • Audio Mònica

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 12:30h 13/03/2018

  Uber torna a Barcelona, en parlem amb el secretari general del Sindicat del Taxi, Carlos Fernàndez. Repassem les notícies amb Miriam Franch i els esports i la vida en general amb Víctor Lozano. I escoltem les anècdotes viscudes a casaments de la nostra audiència.

 • Audio Mònica

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 13:00h 12/03/2018

  Entrevistem la periodista i escriptora Ana Basanta per parlar de la novel·la "Días que valieron la pena". Parlem amb la Síndica de Greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, sobre l'informe de queixes rebudes a la sindicatura al 2017. La Gina Estapé ens parla dels mites relacionats amb el consum de fruita.