Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

la ciutat

 • Audio Mònica

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 13/07/2018

  Avui descobrim en què consisteix la feina d’una organitzadora professional, ens visita Vanesa Travieso de ponorden.com. A més, descobrim secrets sobre la xocolata de la mà del mestre xocolater Xavier Cordomí, propietari de Bombons Blasi. Maria Dolors Garcia Pastor ens porta recomanacions literàries i Natàlia Soronelles ens porta de ruta per restaurants japonesos amb inspiració mediterrània.

 • Audio Mònica

  LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

  Hi haurà retallades a Barcelona?

  A la tertúlia política de La Ciutat, amb Mònica Günther, hem abordat la possibilitat que hi hagi retallades de cara l’any vinent a l’Ajuntament de Barcelona. Així ho asseguren uns documents de PSC i unes dades d’ERC, l’Ajuntament ho nega. En parlem amb els regidors: Josep Maria Montaner, Carlos Hornero, Trini Capdevila i Xavier Mulleras.

 • Audio Mònica

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 12/07/2018

  Marxem fins a Alemanya per conèixer la darrera hora sobre la decisió del tribunal de Schleswig-Holstein sobre l’extradició de Carles Puigdemont. Parlem amb els veïns de Via Laietana sobre el seu projecte per humanitzar aquesta artèria de Barcelona. El nostre xef italià, Davide Tenconi, ens parla dels fruits secs. Fem tertúlia política amb Josep Maria Montaner, Carlos Hornero, Trini Capdevila i Xavier Mulleras.

 • Audio Mònica

  LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

  La feina o la vida? La importància de saber desconectar

  Més de la meitat dels treballadors a Catalunya responen a mails i trucades de feina durant el seu temps lliure. Així ho manifesta un estudi fet per Infojobs i Esade que ens ha servit de punt de partida per fer una interessant tertúlia sobre l’ús que fem del nostre propi temps. Una tertúlia que hem fet amb el coach del programa, Julio Rosales; el psicòleg especialista en psicologia econòmica, Ricard Cayuela; la responsable d’estudis d’Infojobs, Neus Margalló i l’agent per la igualtat de Barcelona Activa, Maria Eugènia Marin.

 • Audio Mònica

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 11/07/2018

  Un 51% dels espanyols contesten a missatges i trucades de la feina durant les seves vacances. Aquesta dada, extreta d’un estudi fet per Infojobs, ha servit de punt de partida per fer una interessant tertúlia sobre l’ús que fem del nostre propi temps. A més, hem conegut una nova entitat solidària a l’espai Ciutat Solidària, en aquest cas ha estat l’escola per adults La Troca.

 • Òpera a la ràdio amb Gran Teatre del Liceu

  LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

  Òpera a la ràdio 10/07/2018

  A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de l’escenografia de La Favorite de Donizetti que es va estrenar el passat dia 8 de juliol al Liceu.

 • Audio Mònica

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 10/07/2018

  A l’Hospital de la Vall d’Hebron han posat en marxa una iniciativa per humanitzar els parts per cesària, es diu la ccesària provincle i en parlem amb la doctora Elena Carreras, cap d’Obstretícia i Ginecologia de Vall d’Hebron. El maquillatge a l’estiu centra l’espai d’avui amb Fabiana Finetto i ens acompanya també la maquilladora professional Naara Sirera. Mònica Günther entrevista el xef Òscar Manresa que presenta el seu llibre “Mi Boquería”. I amb Agustí Filomeno, cap de màrketing del Liceu, repassem l’escenografia de La Favorite de Donizetti que s’està representant aquests dies a Barcelona.