Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Emisoras y frecuencias

LES MATINADES D´ONDA CERO CATALUNYA

Nits de ràdio 03:00h 24/09/2016

Esther Amor ens porta les millors propostes per al cap de setmana, amb la vista posada en les festes de Santa Tecla i La Mercè. Tere Crespo ens acosta a la histporia d'un emprenedor: un jove psicòleg de Cornellà que ofereix teràpia per vídeo-conferència i amb David Cervelló repassem l'altra cara de l'actualitat.

LES MATINADES D´ONDA CERO CATALUNYA

Nits de ràdio 01:30h a 03:00h 24/09/2016

Avui a Nits de Ràdio repassem les estrenes de la cartellera amb pablo Mérida, amb especial atenció a 'Los Siete Magníficos' i a l'estrena de la pel.lícula inspirada en la fugida de Luis Roldán d'Espanya 'El hombre de las mil caras', dirigida per Alberto Rodríguez, amb qui conversarem i Eduard Pasqual ens porta els jocs de taula més apassionants.

EL PROGRAMA DE VIATGES D´ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera catalunya 23/09/2016

Avui a Gente Viajera Catalunya dedicarem el programa a viatjar per Alemanya entrevistant la directora de la Oficina Nacional Alemana de Turisme per a Espanya i Portugal, Ulrike Bohnet. Enrique Domínguez Uceta ens farà de guia pel patrimoni, les experiències i la gastronomia del país i Víctor Herranz ens farà una ruta especial per l'Oktoberfest.

EL PROGRAMA D¨ESPORTS D´ONDA CERO CATALUNYA

Ona Esportiva 19h 23/09/2016

A l'Ona Esportiva Vespre d'avui hem comentat la convocatòria de Luis Enrique per visitar l'Sporting de Gijón, on novament es queda fora Aleix Vidal. Del lateral hem escoltat parlar al tècnic asturià. Hem tornat a comentar les paraules del seleccionador argentí, Edgardo Bauza, atacant al FC Barcelona. Hem parlat amb Joaquín Alonso, históric ex jugador de l'Sporting. Hem repasat la darrera hora d'un Real Madrid que visita demà a la UE Las Palmas. I per últim, hem analitzat la victòria de l'Espanyol, ahir, contra Osasuna. Els blanc i blaus ja pensen en l'enfrontament de diumenge contra el Celta.