Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Emisoras y frecuencias

LES MATINADES D´ONDA CERO CATALUNYA

Nits de ràdio 03:00h 03/12/2016

Eduard Pascual ens ajuda a ser solidaris a través dels jocs de taula entrevistant Pablo Jiménez, vicepresident de Ayudar Jugando. Tindrem temps per fer bones recomanacions per tota la família amb Esther Amor avui explicant com caçar tions i quines activitats preparen aquest pont al Museu Arqueològic Nacional de Tarragona. I a l'espai d'emprenedors, Tere Crespo ens parla del projecte My Secon Language.

EL PROGRAMA DE VIATGES D´ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 02/12/2016

Avui a Gente Viajera Catalunya repassarem els concerts d'Any Nou que es preparen tant al Gran Teatre del Liceu com al Palau de la Música així com el concert de bandes sonores de cinema. A més, tindrem temps de parlar del turisme de Luxe, de recórrer els millors mercats nadalencs amb Víctor Herranz, assaborir el millor pernil de Jabugo i fer turisme actiu.