Temas

Víctor Hernández

DEBAT, A LA BRÚIXOLA

La formació digital és crucial per no perdre's a la vida

Avui hem fet un debat amb experts al voltant de la presència a Internet per part de les empreses. I hem arribat a una conclusió important: aquella companyia que no aposta pel món digital amb tots els ets i uts, està condemnat al fracàs. Com també ho estarà tota aquella persona que no es formi en el món digital, ara que el món sencer se serveix de la xarxa Internet en gairebé tot. Tot plegat es discutirà i debatrà al congrés 'Clinic Summit', on s'abordaran aquests i altres asumptes relacionats amb el màrqueting digital.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 30/09/2019

Avui hem posat el focus sobre els nostres joves perquè hem tingut berenant a l'estudi l'Eva Bach, que juntament amb la Montse Jiménez ha escrit el llibre 'Mares i pares influencers' (Rosa dels vents). Hem sabut com conviure amb els adolescents de la família i com ajudar-los a créixer. Tot plegat en un programa que també ha dedicat part important a parlar del màrqueting digital amb diferents experts en la matèria. L'Adriana Díaz ens ha avançat el menú definitiu de 'SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya' i la Laura Estrada ha tornat amb els seus muntatges. Amb l'actualitat del dia hem completat aquest primer programa de la setmana.

Más de Uno. Albacete. 26/04/2018

Más de Uno. Albacete. 26/04/2018

Con Javier Escudero. Muere un hombre octogenario en Yeste a causa de un incendio que se descontroló en la zona. Y durante 5 horas permaneció cortada la autovía A-31 de Murcia también a causa de un fuego originado en un camión de productos agroalimentarios sin lamentar daños personales. En el pleno de hoy el PSOE sacará a debatir su propuesta de incluir AVANT entre Albacete y Cuenca para economizar el precio de los viajeros recurrentes. Y hoy también se sienta en el banquillo de acusados el homicida de Villarrobledo Pedro Antonio Seco, en prisión preventiva desde enero por amenazar a una mujer en su propio vehículo. Y en deportes, Guillermo García López se enfrentará a Rafa Nadal en el torneo de Godó.