Temas

Palmeras

CON JOSÉ ANTONIO RIVERO

Más de Uno Ceuta 28/01/2020

Podcast del 'Más de Uno Ceuta' del martes 28 de enero de 2020, con José Antonio Rivero. En nuestra sección de salud hablamos con el Dr. Manuel Menduiña, ganador en la categoría de Medicina Interna de los Doctoralia Awards de este año, sobre el coronavirus con origen en China. Además, desde la Asociación TDAH Ceuta continúan reclamando la creación de una Unidad Mental Infanto-Juvenil, visitamos la Confitería-Pastelería la Campana y hablamos con la Asociación de trabajadores autónomos sobre la subida del salario mínimo interprofesional.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 13/01/2020

Avui ha vingut a berenar al programa la cantant India Martínez, que ens ha presentat el seu darrer disc 'Palmeras'. A més, de la mà de l'Adriana Díaz hem recordat la figura d'Isabel-Clara Simó, que ha mort aquest dilluns. Hem repassat l'actualitat del dia de la mà de Laura Pons i Albert Arranz, que ens ha explica la destitució d'Ernesto Valverde com a entrenador del Barça. La Laura Estrada ha vingut amb els seus muntatges.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

India Martínez reivindica les seves arrels musicals i les adapta als nous temps

Jennifer Jessica Martínez Fernández és una artista cordovesa a qui el seu mànager va batejar artísticament com a India Martínez. Ara ja porta 15 anys al món de la música de manera professional, en la que ha tingut grans temes com ‘Vencer el amor’. Els celebra amb el disc 'Palmeras', que ha vingut a presentar a La Brúixola mentre ha berenat amb Robert Calvo.